Kids 22 mrt 2019 Gina Koninkx

Kom maar door zon! Deze opblaasbare unicorn tuinsproeier hebben we écht nodig deze zomer

Het is gedaan met de regenval (ein-de-lijk) en de weerapp voorspelt deze week prachtige dagen. De zon laat zich weer zien en onze honger naar de zomer was nog nooit zo groot als nu. Dat wordt alleen nog maar groter als je deze gigantische eenhoorn tuinsproeier ziet waar je onder door kunt rennen voor verkoeling in de zomer. Zucht.

Met regendruppels zijn we nóóit blij, tenzij ze uit een gigantisch opblaasbare eenhoorn komen. Want eerlijk, dat is toch gewoon een feestje?

Opblaasbare unicorn tuinsproeier van Amazon

Amazon voorziet ons deze zomer van de vetste gadgets voor in je tuin en dit is zeker een item dat je aan je lijstje wil toevoegen. Je kids (inclusief jijzelf) hebben de hele zomer plezier van deze opblaasbare tuinsproeier waar je van afkoelt op tropische zomerdagen.

Je kunt de opblaasbare unicorn hier bestellen en hij kost 58 euro.

Op Amazon vind je trouwens nog veel meer van dit soort sprinklers. Onder andere een dinosaurus en olifant behoren tot het brede assortiment van de webshop gigant.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kom maar door zon! Deze opblaasbare unicorn tuinsproeier hebben we écht nodig deze zomer
Sluiten