Renée
Renée Algemeen 16 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Deze film over moederschap is zó ontzettend herkenbaar dat je ‘m moet zien

Per ongeluk een flinke voorraad versgepompte melk verspillen. Je telefoon laten vallen (op je kind!) om vervolgens je kind maar niet rustig te kunnen krijgen. Herkenbaar? Dan moet de film Tully op je lijstje staan, want Charlize Theron speelt de ijzersterke rol van een vrouw voor wie het moederschap even teveel is.

Tully

Begrijp ons niet verkeerd, we houden van kinderen. Maar soms, heel soms, zou je jezelf het liefst opsluiten in de badkamer (of nog beter, een hotel) om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Juist daarom zou je de film Tully moeten kijken. Als er één film laat zien hoe het moederschap echt is, dan is het de film Tully wel.

LEES OOK: Netflix Disney films: deze titels kun je verwachten in 2018

Nanny

Maar wat kun je verwachten van deze film over het moederschap? Marlo, gespeeld door Charlize Theron, heeft het allemaal niet meer onder controle sinds ze is bevallen van haar derde kind. Daarom oppert haar steenrijke broer om een nanny in te huren die ‘s avonds helpt. Juist omdat Marlo het zo pittig vindt kan ze het voorstel niet afwimpelen, en zo geschiedde.

Nanny Tully blijkt zo’n godsgeschenk dat de uitgeputte Marlo zichzelf langzaam hervindt en de controle terugkrijgt. De twee vormen een bijzondere band. Uiteraard is er een plottwist, want de nanny blijkt niet te zijn wie ze lijkt. Zet 10 mei in ieder geval in je agenda, want dan is de film voor het eerst op het witte doek te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Scarry Mommy

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze film over moederschap is zó ontzettend herkenbaar dat je ‘m moet zien
Sluiten