Claire Easy Peasy
Claire Easy Peasy Body 7 feb 2015

Tupperdare: gezond eten is niet moeilijk

Bij Bluebelle staan de eerste twee maanden van het jaar in het teken van ‘Tupperdare’! Want gezond eten is helemaal niet moeilijk, het vraagt alleen een beetje voorbereiding en lef. Ook in februari geven ze je tips en tricks om er voor te zorgen dat ook jij besmet wordt met het #tupperdare virus!

Eerlijk is eerlijk, dat jouw bedrijfskantine geen goede lunches heeft, dat weet je al voordat je de deur uit stapt ‘s ochtends. En dat je de verleiding niet kunt weerstaan om die zak drop te kopen bij de benzine pomp, omdat je nog minimaal 20 minuten file door moet voordat je thuis bent voor het avondeten.

De tip voor het gezonder krijgen van je gewoontes is: vooruit denken. Laat je niet verrassen door lastige situaties. Neem zelf iets mee! Als lunch, in de auto of je tas. Zodat je niet weer eindigt met een kleffe boterham of kant-en-klare veel te zoute roomsoep. Laat je niet weerhouden door of je meegebrachte bakjes en zakjes vragen oproepen of het gedoe is. Je moet misschien even een drempel
over voor je – zonder met je ogen te knipperen – je eigen meegebrachte lunch gaat opeten onder het toeziend oog van je collega’s, maar het is het meer dan waard. TupperDARE dus!

Lunch

Salades hebben het imago dat ze onhandig zijn om mee te nemen. Onterecht, vinden wij. Als je de juiste ingrediënten kiest en je ze een beetje handig verpakt, is het helemaal niet zo ingewikkeld. Op de website van Bluebelle lees je hoe je in 4 stappen een salade to go bouwt. Geen zin in een salade? Dit glutenvrije brood heb je zo gemaakt en is ook perfect om mee te nemen.

Healthy tussendoortjes

Lukt het je echt niet om je lunch zelf mee te nemen? Zorg dan dat in ieder geval je tussendoortjes verantwoord zijn. Neem bijvoorbeeld wat (gedroogd) fruit mee, groenten, stukje pure chocolade of ongebrande noten en zaden. Je hebt tegenwoordig ook heel veel écht gezonde mueslibars!

BitesWeLove

En ken je BitesWeLove al? Je kunt bij hen een abonnement afsluiten waarmee je iedere week vier tussendoortjes bij je thuisbezorgd krijgt. Het enige dat jij hoeft te doen is kiezen voor een profiel: Pure, Power of Pleasure. Zij zorgen dan dat je de bites krijgt die bij je passen. Op je profielpagina kun je bepaalde ingrediënten uitsluiten, en je bites raten. De bites die je het beste hebt beoordeeld krijg je vaker, degene die je niet zo lekker vond krijg je niet meer. Het profiel Pure is het meest verantwoorde profiel, in de Power en Pleasure (what’s in a name) boxen zitten wat meer guilty pleasures. Door de kleine zakjes blijft het altijd beperkt tot een kleine zonde. Automatische portion control dus.

Korting

Klinkt dat als iets voor jou? Via deze link krijg jij als FAMME-lezeres 50% korting op de eerste box van je abonnement. Bij het afrekenen wordt je korting verrekend en betaal je slechts €7,40 in plaats van €9,90 voor twee weken BitesWeLove.

De website van Bluebelle staat de komende weken in het teken van ‘gewoon gezond eten’. Op hun website lees je meer!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Tupperdare: gezond eten is niet moeilijk
Sluiten