Inga Stoit
Inga Stoit Body 21 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Zit je te denken aan botox? Dit zijn de twee belangrijke vragen die je jezelf moet stellen

Botox belooft de oplossing tegen rimpels te zijn. Maar dat maakt het nog niet het middel voor iedereen. Veel mensen vinden het toch een beetje eng om iets in hun gezicht te laten spuiten. Je weet nooit wat het resultaat zal zijn en misschien vind je het niet fijn dat er een taboe over heerst.

Toch denk je er over na en twijfel je aan een spuitje botox. Dit is uiteraard niet een beslissing die je hals over kop maakt. Je kunt hier maar beter eerst aardig wat nachtjes over slapen. Dit zijn de twee belangrijke vragen die je jezelf wilt stellen voordat je botox gebruikt:

1. Ga je naar een gespecialiseerde cosmetische arts?

Tegenwoordig kun je in iedere stad (en soms zelfs dorpen) terecht voor een botox behandeling. Er zijn allerlei mooie afprijzingen die ervoor zorgen dat de verleiding nog groter wordt. Vaak zijn de aanbieders van dit soort afprijzingen geen gespecialiseerde artsen. Het is dus een enorme gok om een ongeschoold iemand aan je gezicht te laten zitten. Check dus vooral altijd vooraf of de arts de juiste papieren heeft.

LEES OOK: 10 Soorten voeding die je van binnenuit mooi maken.

2. Houd ik van de arts zijn stijl?

Misschien is de cosmetisch arts die jij gaat zien een enorme fan van plastic fantastic. Jullie hebben een andere kijk op schoonheid en daarom is het verstandig om goed in gesprek te gaan. Je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat je de arts volledig kan vertrouwen met jouw gezicht. Als jullie het niet eens zijn over het plan van aanpak, is het heel wijs om vooral een andere arts te zoeken. Het moet wel goed voelen, anders is het een absolute no go.

Misschien wel het belangrijkste advies: less is more. Begin liever safe en laat niet teveel tegelijkertijd injecteren. Je kunt namelijk altijd nog meer laten inspuiten. Eruit is geen optie. Dus wees liever voorzichtig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zit je te denken aan botox? Dit zijn de twee belangrijke vragen die je jezelf moet stellen
Sluiten