Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 30 mrt 2017

Bizar babynieuws: deze beste vriendinnen bevallen in hetzelfde uur

De Amerikaanse vriendinnen Amanda Irvine en Alex Hankins doen praktisch alles samen, sinds ze elkaar kennen van de middelbare school. De twee vrouwen werden rond dezelfde tijd zwanger, en als klap op de vuurpijl werden ze ook nog eens op dezelfde dag moeder.

Amanda en Alex waren al superblij dat ze tegelijkertijd zwanger waren, maar dat ze ook nog eens op dezelfde dag zouden bevallen was bizar. Dat ze rond dezelfde tijd zouden bevallen was duidelijk, want de twee waren twee weken na elkaar uitgerekend. De baby’s besloten echter allebei in hetzelfde uur ter wereld te komen. Toen Amanda weeën had, kreeg ze van Alex een berichtje dat haar vliezen waren gebroken. Vanaf dat moment restte alleen nog de vraag wie er als eerste zou bevallen.

LEES OOK: 5 x type vriendinnen Die elke vrouw heeft

Nieuwe handschoenen aan en door

Na een lange bevalling van dertig uur was het Amanda die de ‘race’ won. Toen ze bevallen was van haar zoontje Liam liep de arts een deur verder om het kind van Alex ter wereld te brengen. Twintig minuten later werd Ivie, de dochter van Alex, geboren in de kamer naast Amanda. ‘Hij hoefde alleen even nieuwe handschoenen en een pak aan te trekken en kon meteen beginnen met mijn bevalling’, aldus Alex.

Bijzonder

Omdat deze gebeurtenis wel heel bijzonder is, maakte Inside Edition een filmpje met een interview van de twee kersverse moeders, die check je hieronder:

Wauw! Vriendinnen met verschillende zwangerschaps buiken bevallen van zoontjes

Popsugar

Reageer op artikel:
Bizar babynieuws: deze beste vriendinnen bevallen in hetzelfde uur
Sluiten