Redactie
Redactie Uncategorized 17 juli 2017

Men neme een tweeling, een tuin en een fleecedeken…

Toegegeven, ze kreeg niet de 9,6 miljoen (!) likes die Beyoncé vrijdag kreeg, toen ze op Instagram de eerste foto van haar maand oude tweeling Rumi en Sir, maar de Ierse Sharon Kellaway werd eveneens overladen met een vloedgolf aan likes en complimenteuze comments op de hilarische parodie die ze maakte op Queen B’s tuinfoto.

Tweeling

Bij gebrek aan geld voor een professionele fotograaf, maar sierlijk gehuld in eenzelfde sluier, kleurig fleecedeken en All Stars (die had Beyoncé niet aan) poseerde Sharon in de tuin met haar tweeling – net als bij Queen B een jongen en een meisje. Geen artistieke fotograaf, maar haar 6-jaar oude dochter maakte de foto, die vervolgens gepost op Instagram werd door een vriendin. Vanaf dat moment ging het hard. Héél hard.

Naast uiterst vermakelijk, was de foto zeker ook bedoeld als kritische noot. Sharon vroeg zich namelijk openlijk af hoe vaak Beyoncé de foto opnieuw had laten maken, voordat ‘ie goed genoeg was om de wereld in te slingeren. En daar zou ze zomaar eens ontzettend gelijk in kunnen hebben. Kortom: op alle fronten een geslaagde parodie. We like! Net als die bijna 6000 mensen die de foto inmiddels hebben geliked of gedeeld…

Beyoncé moet sowieso oppassen voor concurrentie, blijkens dit filmpje van een meisje dat Queen B’dansmoves al behoorlijk goed onder de knie heeft.

Instagram

Reageer op artikel:
Men neme een tweeling, een tuin en een fleecedeken…
Sluiten