Renée
Renée Kinderen 15 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Geloof het of niet: deze meiden zijn een tweeling

Dat een tweeling niet altijd op elkaar lijkt is algemeen bekend. Maar wist je al dat er tweelingen zijn die je wel heel makkelijk uit elkaar houdt? Maak kennis met Lucy en Maria Alymer. Door hun huidskleur lijken zij zo verschillend dat je bijna niet gelooft dat het inderdaad een tweeling is.

Met haar lichte huid, rode haar en blauwe ogen lijkt Lucy qua uiterlijk helemaal niet op haar tweelingzus Maria. Zij heeft juist een prachtige bos donkere krullen en een huid die veel donkerder is. Het feit dat ze er zo verschillend uitzien heeft te maken met de afkomst van hun ouders. Moeder Donna is half-Jamaicaans, vader Vince is blank.

Niemand gelooft de tweeling

Lucy vertelt: ‘Niemand gelooft dat we tweelingzussen zijn, omdat ik blank ben en Maria donker is. Zelfs als we dezelfde kleding dragen lijken we niet eens zussen, laat staan een tweeling. We zien er niet uit alsof we dezelfde ouders hebben.’ Er is in ieder geval een groot voordeel: op school hebben docenten geen moeite om de twee uit elkaar te houden.

Dit zijn Lucy en Maria:
tweeling

tweeling
tweeling
tweeling
tweeling

Wist je al dat Lucy en Maria niet de enige tweelingzussen zijn die er heel verschillend uitzien? Deze meiden hebben ook een verschillende huidskleur en zien er prachtig uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

NSMBLBored Panda

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme