Melissa Eissens
Melissa Eissens Gezondheid 12 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze vrouw (23) verwachtte een tweeling maar later bleek er iets anders aan de hand

Alexandra en haar man Antonin kregen te horen dat ze in verwachting waren van een tweeling. Maar even later kregen ze nog twee keer ander nieuws te horen, wat hun wereld op zijn kop zette.

Tijd voor een tweede baby

De drieëntwintigjarige Alexandra Kinova en haar partner Antonin Korscen konden niet wachten om hun gezin uit te breiden. Ze hadden samen al een kindje, maar ze vonden het tijd voor een tweede. Maar het bleef niet bij één tweede.

Tweeling op komst

Het krijgen van een tweeling is iets wat veel terug komt in hun families. Hun geluk kon niet op toen ze te horen kregen dat ze ook in verwachting waren van een tweeling. Zo konden ze de traditie voortzetten.

Ohnee, toch vier baby’s op komst

De dokters gaven ze een paar maanden later het verrassende nieuws. Ze zouden het niet laten bij een tweeling, want er zaten wel vier baby’s in Alexandra’s buik.

Of toch vijf?

Daar bleef het niet bij, want tijdens een echo bleek er nog een vijfde baby in haar buik te zitten. ‘Toen we erachter kwamen dat er nog een vijfde baby in mijn buik zat begon ik te huilen’, zei Alexandra. Wat het geslacht van elke baby was, konden ze niet zien gezien twee van de baby’s redelijk verstopt waren op de beelden. ‘Ik kijk er erg naar uit om te kunnen zien hoe ze eruit zullen zien. Het is een groot wonder voor ons’.

De bevalling

Toen het tijd was om te bevallen, hadden de artsen heel wat extra versterking ingeschakeld. Gelukkig waren er geen complicaties tijdens de bevalling en maken Alexandra en haar vijfling het goed. De familie was dolblij om vier nieuwe babyjongens te verwelkomen genaamd Deniel, Michael, Alex en Martin. En één meisje genaamd Tereza.

Historische dag

De geboorte van de vijf baby’s was ook een historische dag in Tsjechië, het thuisland van Alexandra. Het was namelijk de eerste geregistreerde geboorte van een vijfling. De moeder en baby’s lagen enige tijd op de intensive care in een goede conditie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze vrouw (23) verwachtte een tweeling maar later bleek er iets anders aan de hand
Sluiten