Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 22 apr 2017

Bizar! Gezin telt 3 tweelingen die allemaal op dezelfde dag jarig zijn

28 februari is een drukke dag voor Carrie en Craig Kosinski. Ze hebben namelijk drie tweelingen (!), die ook nog eens allemaal op dezelfde dag hun verjaardag vieren. En ze zijn ook nog eens zo’n beetje allemaal van dezelfde leeftijd. Ga er maar aan staan!

Drie tweelingen van ongeveer dezelfde leeftijd is ongelooflijk. Het zijn dan ook niet allemaal de biologische kinderen van Carrie en Craig. Vier jaar geleden adopteerden ze de tweeling van een goede vriendin. Een jaar later vroeg diezelfde vriendin of Carrie en Craig ook hun oudere tweeling wilden adopteren. Zij waren ook meer dan welkom in het gezin. Als klap op de vuurpijl kreeg Carrie zelf een jaar later ook nog eens een tweeling, genaamd Clarissa en Karraline.

De oudste geadopteerde tweeling, JJ en CeCe, werd geboren op 28 februari 2013. De middelste geadopteerde tweeling, Adalynn en Kenna, werd geboren op 28 februari 2014. Hun biologische kinderen, ook een tweeling, werden met 24 weken geboren op 28 februari 2016.

Met het hele gezin op pad

Dat betekent dat de familie dit jaar een flink feest te vieren had op 28 februari. Alle zes hun kinderen waren jarig, en dus besloten ze met het hele gezin naar speelhal Monkey Joe’s en een afzakkertje in snoepwinkel Sugar Shack Sweet Shop. Volgens Carrie gaat het geen traditie worden, maar was het een heel gezellige, vooral drukke dag. Daar kunnen we inkomen, ja.

6 redenen waarom het fantastisch is om moeder te zijn van een tweeling

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Hufington Post

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Bizar! Gezin telt 3 tweelingen die allemaal op dezelfde dag jarig zijn
Sluiten