Dit is wat voor type moeder je bent op basis van je sterrenbeeld

Iedereen heeft andere normen en waarden en daarmee heeft elke moeder een geheel eigen stijl van opvoeden. Helaas bestaat er geen ideaal type moeder, omdat we het allemaal anders doen. Wel kun je bepaalde gewoontes van je sterrenbeeld afleiden. Klopt het bij jou?

Waterman (21 januari t/m 22 februari)

Watermannen doen dingen lekker op hun eigen manier. Ze zijn vrije geesten en vaak net even iets anders dan de rest. Schrijven alle moeders van school hun kind in op de muziekschool, dan is de kans groot dat jij ze voor iets totáál anders aanmeldt. Als datgene maar goed aanvoelt, want Watermannen maken keuzes liever met hun gevoel dan met hun hoofd.

Vissen (20 februari t/m 20 maart)

Vissen houden ervan om hun kinderen te overladen met liefde. Ze steken niet onder stoelen of banken dat ze onvoorwaardelijk veel van ze houden en laten dat zien met oneindig veel kusjes en knuffels. Ze moeten wel opletten dat ze niet gaan geloven dat hun kind niets fout kan doen.

Ram (21 maart t/m 19 april)

Het is een wonder hoe Ram-moeders het allemaal volhouden. Dit vastbesloten type is een absoluut vuurteken. Rammen doen alles voor hun kinderen en hebben daarnaast vaak ook een drukke baan en een groot sociaal leven. En het lukt ze nog ook om alles op de rit te houden. Jaloersmakend, maar je moet als Ram wel uitkijken dat je niet teveel hooi op je vork neemt.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Niets is goed genoeg, als het gaat om je kind. Je houdt van de mooie dingen des levens en die liefde uit je ook door je kind. Dure schoentjes voor je peuter? Tuurlijk! Van alle sterrenbeelden is de Stier de moeder die het beste weet wat ze wil. Zowel voor zichzelf als voor haar kind.

Tweelingen (21 mei t/m 21 juni)

Deze moeders zijn gezegend met het beste van twee werelden. Ze kunnen ontzettend grappig en lichthartig zijn, maar anderzijds ook bloedserieus als dat nodig is. Het is fijn dat hun kind met al zijn vragen en problemen bij hen terecht kunnen.

LEES OOK: 8 redenen waarom januari-kinderen totale basasses zijn

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Je bent een ontzettend creatieve en zorgzame moeder. Kreeften zijn het meest empathisch en staan het meest in contact met hun gevoel. Heeft hun kind een blauwe plek op z’n knie? Kreeften voelen het in hun hele lijf. Daarnaast zijn Kreeften ook overbezorgd en (soms te) beschermend naar hun kroost toe. Probeer ze wat meer ruimte te geven, en zie hoe ze groeien onder jouw vleugels. Niets is mooier!

Leeuw (23 juli t/m 21 augustus)

Leeuwen zijn energieke, vurige mensen en dat is precies hoe ze als moeder ook zijn. Jouw kinderen hebben, net als jij, een druk schema waar veel vriendjes, vriendinnetjes en sportklasjes in voorkomen. Trotse leeuwinnen houden ervan om iedereen bij elkaar te houden en van hot naar her te scheuren vinden ze geen enkel probleem.

Maagd (22 augustus t/m 22 september)

De Maagd is een ideale vriendin die je als moeder nodig hebt. Niets is je te kwaad. Maagden houden alle zaakjes op orde en vinden het geen probleem om zich aan het schema van hun kind aan te passen. Daarnaast hebben ze in hun leven een schat aan wijsheden verzameld, die ze graag aan hun kinderen overdragen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Deze moeders zijn probleemoplossers in de dop. Op het schoolplein, thuis, overal. Ze weten precies wat er voor nodig is om iemands dag te maken. Dit teken draait het om balans, en daarom is het belangrijk voor Weegschaal moeders dat ze overal genoeg aandacht aan kunnen geven.

Schorpioen (23 oktober t/m 22 november)

Dit type moeder heeft een sterke eigen wil en ze wenst niet in de maling genomen te worden. Schorpioen-moeders doen alles voor hun kinderen en zijn daarom nogal een control freak. Al weten ze het vaak wel echt beter.

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Boogschutters zitten vol plezier en houden ervan om het vooral luchtig te houden. Een dagje naar het pretpark? Ze zijn de eerste die in de rij staan voor de achtbaan. Ze vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en zitten vol goede zorgen. Heeft je kind een moeilijke huiswerkopdracht gekregen? Boogschutters helpen maar al te graag.

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Dit type moeder weet precies wat goed voor je is, ook al wil je dit niet altijd horen. Ze zijn niet bang om de bad guy te zijn en hebben een no-nonsensekarakter. De Steenbok-moeder is serieus en krachtig. Ze weten precies wat ze moeten zeggen om het gedrag van hun kinderen in toom te houden.

Deze karaktertrekjes op basis van je sterrenbeeld vinden mensen leuk aan jou

Popsugar

Reageer op artikel:
Dit is wat voor type moeder je bent op basis van je sterrenbeeld
Sluiten