Sophie Nortier
Sophie Nortier Kids 13 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Hilarisch: 14 uitspraken van kinderen over piemels en plassers

Voor kinderen zijn penissen en vagina’s op een gegeven moment mega interessant. En zodra ze ontdekken dat papa en mama ook zo’n exemplaar hebben, beginnen de vragen en genânte opmerkingen. Soms lekker in het openbaar ook. 

Ouders delen het meest tenenkrommende of grappigste dat hun kind ooit over de intieme zones heeft gezegd. Ook ervaring mee?

1. Papa heeft een staart

“Toen mijn zoon drie was, liep hij eens onze slaapkamer in terwijl zijn vader zich aan het aankleden was. Hij zag hem dus naakt en vroeg mij vervolgens waarom papa een staart aan de voorkant had.”

2. Borsten van deeg

“De eerste keer dat ik met mijn dochter ging douchen om haar te laten zien hoe het moet, keek ze naar me op en begon ze te lachen. Ik keek haar aan, lachte mee, en vroeg wat er was. Ze antwoordde: ‘Mama, je borsten lijken op grote hopen deeg met een plakje salami erbovenop!'”

Zei hij dat nou echt?! 15 gênante, hilarische acties van jullie kinderen

3. Bijzondere hersenen

“Mijn vierjarige zoon stond onder de douche en schreeuwde plotseling: ‘Mama, ik weet waar mijn hersenen zitten!’, terwijl ‘ie in zijn balletjes kneep.”

4. Korte borsten

“Mijn dochter van vier zei: “Mam, als ik oud en gerimpeld word, wil ik geen lange borsten. Ik zorg ervoor dat ik mijn borsten kort houd!”

5. Grote piemel

“Mijn man stond onder de douche toen onze dochter, toen drie jaar, moest plassen. Ik zei dat ze gewoon de badkamer in kon gaan. Toen ze klaar was, trok ze het douchegordijn open om papa iets te vertellen. Hij slaakte een gil, trok het douchegordijn weer dicht en zei dat ze de badkamer uit moest gaan. Ze kwam weer naar mij toe lopen, keek me bloedserieus aan en zei: ‘Mama, ik zag papa’s penis. Het was enorm!’ De rest van de dag vertelde ze iedereen dat haar vader een giga penis heeft. Zo gênant.”

6. Piemelhaar

“Het was een hectische ochtend. Mijn driejarige deed nogal moeilijk terwijl hij aan het douchen was met mijn man. Vervolgens gingen we naar de tandarts. Toen hij mijn zoontje vroeg hoe het met hem ging, zuchtte hij diep en zei: ‘Niet goed. Ik heb een hekel aan papa’s piemelhaar!’ Mijn man is nu driftig op zoek naar een nieuwe tandarts.”

Ouderschapsbingo; welke van deze 11 uitspraken kun jij dagelijks (vele malen) afvinken?

7. Plassen vingers ook?!

“Mijn vierjarige dochter keek toe hoe haar vader aan het plassen was op de wc. Ze zei: ‘Papa, je plast uit je vinger.'”

8. Mama, je bloedt!

“Mijn tweejarige dochter wil altijd met me mee als ik naar de wc moet. Dit keer was ik ongesteld. Ze zag het bloed en zei: ‘Mama, je bloedt! Wil je een pleister?'”

9. Potje tennissen

“Toen mijn dochter drie was, stond ze eens tussen de benen van haar vader terwijl hij zich aan het afdrogen was. Plotseling sloeg ze tegen zijn penis, met de mededeling dat ze tennis speelt. Hij heeft zich daarna nooit meer in onze slaapkamer afgedroogd.”

10. Papa poept in zijn broek!

“Mijn man lette er altijd op dat onze dochter hem nooit naakt zag of zich om zag kleden. Toen ze bijna vier was, liep ze onze slaapkamer in en zag hem in een strakke boxer. Ze kwam op me afrennen en riep: ‘Papa heeft in zijn broek gepoept! Hij heeft poep in zijn broek! Veel ook!’ Dit vertelde ze die week aan iedereen die we tegenkwamen…”

Zesde zintuig? Deze kinderen zagen dingen in huis waar hun ouders kippenvel van kregen

11. Banaan

“Mijn dochter van twee zag dat ik een tampon inbracht. Ze vroeg: ‘Waarom stop je een banaan in je billen?'”

12. Bowlen en borsten

“Toen we eens aan het bowlen waren, gaf mijn zesjarige me een knuffel, en riep vervolgens – terwijl er een stel mannen naast ons aan het bowlen was – ‘Toen ik een baby was, zoog ik aan jouw borsten toch?!'”

13. Verkeerd gaatje?

“Mijn zoon vroeg in een openbaar toilet: ‘Mama, waarom plas jij uit je poepgat?'”

14. Slurf

“Toen mijn dochter klein was, zag ze haar vader uit de badkamer naar de slaapkamer lopen. Ze ving een glimp van hem op, en riep: ‘Olifantenneus! Olifantenneus!'”

Dit is het meest gênante dat jullie kids de afgelopen tijd hebben uitgespookt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hilarisch: 14 uitspraken van kinderen over piemels en plassers
Sluiten