Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Algemeen 9 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Uniek hoe zwangerschap en moederschap in één foto gevangen wordt

De Noorse kersverse moeder en fitness goeroe Lene Hansen verovert momenteel het internet met deze foto en wij snappen waarom. Vluchtig, op het eerste oog zie je een mooie foto van een moeder in spiegelbeeld, maar als je beter kijkt zie je pas hoe bijzonder deze foto is.

Lene vertelt aan een lokale Noorse tv zender dat ze gefascineerd is door het lichaam van vrouwen en dat ze met deze foto kan laten zien hoe prachtig het is om een baby te dragen tot aan de geboorte. Het bovenste deel is vlak voor de geboorte genomen en het onderste deel vier weken(!) later.

De fotograaf, Hjalmar S. Westgard, benaderde Lene met het idee. Lene, nogal perfectionistisch ingesteld werkte als een ware pro mee om het perfecte spiegelbeeld te krijgen.

De reacties op social media voor Lenes foto zijn hartverwarmend meldt ze. Famme is benieuwd wat jij van deze foto vindt? Zou je het ook doen? Overigens is Lene een bekende Noorse fitness goeroe en trots op haar lichaam. Zo zag ze er vlak voor en echt net na haar bevalling uit…

Deel met ons op Fammes Facebook wat je van de foto vindt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Uniek hoe zwangerschap en moederschap in één foto gevangen wordt
Sluiten