Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Eropuit 16 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Reiskriebels? Met deze 9 unieke reisblogs waan jij je tóch even op vakantie

Reizen zit er voorlopig nog even niet in, heb je toch onbedwingbare reiskriebels? Dan kun je alvast weg dromen bij deze unieke reisbestemmingen en verslagen. Deze bloggers reisden voor hun werk, of hobby de hele wereld rond en deden er speciaal voor jou verslag van.

Voordeel van de digitalisatie? Je kunt je in een andere wereld wanen met een paar klikken van je muis. Deze reisblogs zijn net wat anders dan anders en allemaal even uniek.

Unieke reisblogs

Droom weg bij mooie foto’s en unieke verhalen.

Petite Passport

Natuurlijk mag de Nederlandse blogger Pauline Egge niet ontbreken in dit lijstje! Als reisjournaliste schrijft ze voor verschillende tijdschriften en natuurlijk haar eigen site Petite Passport. Ze heeft een geweldige smaak en weet altijd spot on de beste hotels en droomplekken te vinden.
petitepassport.com

Prêt à Voyager

Handgemaakte kaarten, grappige fotoseries en geïllustreerde taallessen vind je op de blog van ontwerpster Anne Ditmeyer. Als Parisienne geeft ze je tips voor het leven in en om Parijs.
pret-a-voyager.com

Notes from the road

De Moleskine roadtrip dagboeken van Erik Gauger zijn supermooi om te zien. Hij houdt alles bij: van handgeschilderde kaarten, tot allerlei soorten vogels en lokale supermarktvondsten.
notesfromtheroad.com

Lost in Cheeseland

Lindsey Tramuta stopt een hoop TLC in haar fotoverslagen over leuke buurten, patisseries, cafés en boulangeries in Parijs, waar ze al zeven jaar woont.
lostincheeseland.com

Kinfolk

Vooruit, Kinfolk is niet écht een blog. De website is er nu ook als magazine (in een kleine oplage). Beiden bieden bergen aan reisinspiratie en city guides met een voorliefde voor alles wat ambachtelijk is.
kinfolk.com

A Hotel Life

Oprichter Ben Pundole is een insider in de travelsector (Schrager Hotels, Groucho Club) en geeft tips aan travel junkies (je moet wat geld meenemen) over de coolste hotels ter wereld.
ahotellife.com

Hither & Thither

De stijlvolle blogger Ashley Muir Bruhn laat zien (in New York, California en daarbuiten) dat je met een drie-jarige en een baby prima op reis of citytrip kan gaan. Met precies de juiste hoeveelheid design- en stijltips.
hitherandthither.net

Classe Touriste

De Belgische David de Vleeschauwer en Debbie Pappyn maken er een sport van om naar zoveel mogelijk moeilijk bereikbare plekken te reizen, zoals Antarctica en Noord-Korea. David maakt de meest geweldige foto’s, terwijl Debbie’s one-photo-a-day-blog het leven onderweg prachtig weergeeft.
classetouriste.be

The Voyageur

De frisse sfeer en het minimalistische design van de blog Voyageur is het perfecte canvas voor Pauline Chardin’s fotografie. Denk olijfbomen in Apulia, jungles in Sri Lanka en limoenen uit Egypte.
thevoyageur.net

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Reiskriebels? Met deze 9 unieke reisblogs waan jij je tóch even op vakantie
Sluiten