Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids 1 jul 2016

Vader brengt zijn dochter naar de opvang in déze outfit (en wint nu ieders hart)

Het kan ook verschrikkelijk lastig zijn: je kind een outfit aantrekken. Welke maillot hoort bij welk jurkje? En hoe weet je nou wat überhaupt de voorkant is van die maillot? Dat sommige vaders écht moeite hebben wat ze hun kind aan moeten trekken, blijkt wel uit onderstaand verhaal.

Wij snappen het wel: je bent helemaal nieuw in het babygebeuren en dus sluipen er foutjes in. Het internet heeft op dit moment vader Jeremy omarmd, deze papa heeft geen flauw benul hoe je een kind moet aankleden.

De vrouw van Jeremy, Imgur-gebruiker Laureeadeline, plaatste onderstaande foto op internet. Op de foto zien we haar dochter op de kinderopvang, in een outfit bedacht door papa.

Ja, dat is inderdaad een overal. Zonder shirt.

En dus besloot de moeder haar man een berichtje te sturen over zijn vergissing.

De onwetendheid wat betreft mode (zoals de vader het zelf noemt) zorgde voor talloze reacties. De foto is al 150.000 keer bekeken op Imgur. Gelukkig zijn er een hele hoop vaders die het opnemen voor Jeremy: ‘Toen mijn vrouw niet thuis was bracht ik mijn dochter naar de opvang met haar jurk achterstevoren aan. Zo eentje met fransjes en dergelijke.’ Iemand anders reageert met: ‘Ik draag mijn overal altijd zonder shirt.’

Weer een ander slaat de spijker op zijn kop: ‘Ze is op de kinderopvang, toch? Dan heeft hij zijn taak volbracht.’ Gelukkig heeft de moeder fotobewijs. Waarschijnlijk gaat de vader in kwestie dit jarenlang met vaderdag horen. Ach gossie.

Heb jij ook ooit zoiets meegemaakt? Praat mee op onze Facebook >

Dit is fantastisch: vader en zoon gaan helemaal los als mama van huis is >

Reageer op artikel:
Vader brengt zijn dochter naar de opvang in déze outfit (en wint nu ieders hart)
Sluiten