Susan Dalstra
Susan Dalstra Verhalen 22 dec 2018

Vader plaatst een (heel gênante) contactadvertentie voor zijn drie zoons

In de categorie dat het nog bestaat: de contactadvertentie. Een vader die met zijn familie door Nieuw Zeeland reist, wil zó graag dat zijn drie zoons in contact komen met leuke meiden dat hij besloot het heft in eigen handen te nemen. Hij klom in de pen voor een ouderwetse contactadvertentie.

Het lot een handje helpen

Van sommige dingen wil je gewoon liever niet dat je ouders zich er tegenaan bemoeien. Je liefdesleven, bijvoorbeeld. Daar heeft deze vader lak aan. Terwijl hij met zijn Amerikaanse gezin door Nieuw Zeeland reist, wil hij graag dat zijn zoons (let wel: tussen de 28 en 32 jaar) een beetje leuke contacten opdoen. Niet door hun lekker hun gang te laten gaan in de kroeg, maar door het lot een handje te helpen.

“Hallo ouders. Wij komen uit de Verenigde Staten op bezoek in jullie prachtige land. Mijn vrouw en ik hebben drie geweldige, succesvolle, knappe en tevens ongetrouwde zoons tussen de 28 en 32 jaar. We verwachten niets, maar hopen onze zoons te introduceren aan leuke Nieuw Zeelandse dochters. Dan zetten we op z’n minst onze zoons voor schut en heel eerlijk gezegd halen we daar wel plezier uit.”

Het lijkt er dus op dat dit een vader is met een heerlijk (en ongemakkelijk) gevoel voor humor die een appeltje te schillen had met zijn zoons. Geintje of niet: de reacties stromen binnen. “Het is lastig te zeggen welke oprecht zijn en welke niet. Een paar zijn misschien oplichters, maar verder zijn de mensen in Nieuw Zeeland heel aardig.”

Wie heeft nog Tinder nodig met zo’n vader?

Terug in de tijd: zó ging daten er in de jaren 50 aan toe.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Vader plaatst een (heel gênante) contactadvertentie voor zijn drie zoons
Sluiten