Vader die alleen reist met baby bedankt deze reddende engel

Iedereen die ooit met een baby in een vliegtuig heeft gezeten, weet dat dit niet bepaald relaxed is. Dit ontdekte vader Evan Hughes ook toen hij noodgedwongen zonder zijn vrouw en alleen met hun 8 maanden oude zoontje reisde. Gelukkig kwam er hulp uit onverwachte hoek.

Wat begon als de slechtste dag in tijden, werd juist een mooie dag, zo vertelt Evan aan The Huffington Post. En dat had alles te maken met een lieve vrouw die zich ontfermde over zijn zoontje.

Lekker slapen

Toen de vader met het zweet nog op z’n rug op zijn stoel ging zitten, na gedoe met koffers, een baby die niet meewerkte en natuurlijk ook net verschoond moest worden, werd de aandacht van z’n zoontje meteen getrokken door de vrouw die naast hen zat. Hij wilde bij haar op schoot. Hoewel de vader de vrouw niet met de zorg voor z’n zoontje wilde ‘opzadelen’, gaf hij toch toe aan haar aanbod om de baby even vast te houden. En wat gebeurde er? Binnen no time lag het kleine ventje heerlijk tegen de vrouw aan te slapen.

LEES OOK: Voor het eerst vliegen met kinderen. Enjoy!

Onschuldig en lief

Evan: ‘Ik voelde eerst vooral opluchting. Maar wat me echt raakte was het lieve en onschuldige dat er van het moment uitging.’ Dit was dan ook een reden voor de vader om een foto te maken. En de vrouw via online media in het zonnetje te zetten als een mooi voorbeeld voor ons allemaal: een klein beetje hulp aan mensen in je omgeving, kan een groot verschil maken. Een mooie (kerst)gedachte!

Wil je gewoon onbeschaamd lachen om wat vader die hun dag niet hadden? Dan moet je zeker deze foto’s even bekijken. Gegarandeerde de slappe lach!

Reageer op artikel:
Vader die alleen reist met baby bedankt deze reddende engel
Sluiten