Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids november 4, 2016

Vader doet emotionele oproep: wie helpt mij zodat mijn zoon z’n moeder kan horen?

De 29-jarige Sharry Buhanan-Decker overleed tijdens de bevalling van haar eerste zoon, genaamd JJ. Een paar maanden na haar dood deed haar man Jared een bijzondere, dierbare vondst, maar wel een die hij helaas niet kon openen.

Hij vond namelijk bestanden van filmpjes waarin zijn vrouw vermoedelijk liedjes zingt voor hun toen nog ongeboren kindje. Maar er was één probleem: het bestandsformaat was gek, waardoor Jared de video’s niet kon afspelen. Omdat hij zo graag de stem van zijn vrouw weer wilde horen, en het vooral ook aan z’n zoontje wilde laten horen, deed hij een emotionele oproep op Reddit.

In het bericht schrijft hij: ‘Mijn vrouw is onlangs overleden tijdens de bevalling van onze zoon en de afgelopen twee maanden zijn daarom een hel voor mij geweest. Ze zong vaak liedjes, die ze dan ook opnam. Niks professioneels, maar wel heel belangrijk voor mij. Ik heb haar back-ups gevonden en ik wil haar stem zó graag horen.’

LEES OOK: Ontroerend! Moeder laat haar overleden zoontje in trouwfoto zetten

Binnen enkele minuten reageerden honderden mensen, die Jared wilden helpen. En in no-time kon hij de stem van zijn geliefde weer even horen. Jared zegt compleet overdonderd te zijn door de behulpzaamheid en vriendelijkheid van anderen. Hij speelt de video’s van zijn vrouw regelmatig af voor hun zoontje en zegt dat zijn gezichtje helemaal opklaart als hij de stem van zijn moeder hoort. ‘JJ is soms vermoeiend en veeleisend, maar hij is mijn held. Hij is een stukje van mijn overleden soulmate.’

Bijzonder: Moeder hoort het hart van haar overleden dochter kloppen in een ander kind >

Facebook

Reageer op artikel:
Vader doet emotionele oproep: wie helpt mij zodat mijn zoon z’n moeder kan horen?
Sluiten