Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 26 jan 2017

Vader doet huwelijksaanzoek met hulp van zijn één uur oude zoontje

Toen de Amerikaanse Susan Medina nét bevallen was van haar zoontje, dacht ze dat haar dag niet mooier kon worden. Vader Darick dacht daar echter anders over, want hij vroeg Susan op een bizar mooie manier ten huwelijk. Namelijk samen met zijn één uur oude zoontje.

Susan en Darick waren twee jaar samen, en in die tijd maakte Darick Susan altijd wijs dat hij absoluut niet wilde trouwen voor zijn veertigste. Een aanzoek was dus wel het laatste wat Susan van hem verwachtte. Om het aanzoek te laten slagen, riep Darick de hulp van het ziekenhuispersoneel in. De kleine Ryder kwam met een keizersnede ter wereld, en moest kort na de geboorte meegenomen worden voor de gebruikelijke check-ups. Darick regelde met de verplegers dat het kleine jongetje een speciaal rompertje aan kreeg, met de tekst: ‘mama, wil je met mijn vader trouwen?’.

LEES OOK: 5 x zo zeg je ‘yes tegen de dress’

Ontzettend gelukkig

Op het moment dat de verpleegster het jongetje mét het rompertje aan naar zijn ouders bracht, zat Darick met de verlovingsring naast het bed van zijn aanstaande. ‘Ik dacht dat we samen de luier van Ryder zouden gaan verschonen, maar toen ik opkeek zag ik ineens iedereen met zijn telefoon in de aanslag staan. Toen ik de tekst van Darick las, was ik compleet in de war, maar zó ontzettend gelukkig’, vertelt Susan aan Popsugar.

Snappen we! Want hoe lief en bijzonder is dit huwelijksaanzoek. Smelt.

Oeps! Dit jongetje leende een échte diamanten ring voor het aanzoek van zijn vriendinnetje

Popsugar

Reageer op artikel:
Vader doet huwelijksaanzoek met hulp van zijn één uur oude zoontje
Sluiten