Vader photoshopt baby in de meest gevaarlijke situaties

Je kind iets te dicht bij de waterkant, op een knetterhoge ladder of los op de rand van een brug zou elke ouder een hartaanval bezorgen. Zo niet deze vader, die zijn kind op de meest enge plekken heeft gefotografeerd. Of is niets wat het lijkt?

Op Reddit staan foto’s die elke ouder een unheimisch gevoel in de buik geven, of sterker nog: een hartverzakking. Je slaat automatisch toch je hand voor je mond als die baby guitig bovenaan de trap ziet zitten. Of achter het stuur in de auto.

Echt of niet?

‘Ik heb mijn kind op de meest onverantwoorde plekken gefotoshopt. Niet ongeloofwaardig, maar nét geloofwaardig genoeg dat mensen zich gaan afvragen of het echt is of niet’, schrijft de vader bovenaan de post. En juist dat zorgt ervoor dat de foto’s enorm gedeeld worden. Er klikten al meer dan een miljoen mensen op het bericht.

Net echt

Want de photoshop skills van de man liegen er niet om. Het is dat we weten dat het niet echt is (godzijdank) maar anders zouden we denken dat hij zijn kind écht in gevaar zou hebben gebracht. Een beetje kippenvel krijgen we er wel van.

1.

2.

LEES OOK: 6 x het gevaarlijkste speelgoed dat ooit verkocht werd

3.

4.

5.

6.

7.

Volg onze nieuwe site FammeBaby voor meer van zulke leuke artikelen!

Waarom we onze kinderen deze 5 gevaarlijke dingen moeten laten doen

Reddit

Reageer op artikel:
Vader photoshopt baby in de meest gevaarlijke situaties
Sluiten