Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kids 11 jun 2018

Te lief! Vader gaat het podium op en helpt zijn dochtertje die last heeft van podiumangst

Papa to the rescue! Deze vader hield zijn ene kleine op zijn arm en hielp zijn andere twee jarige dochtertje, door op het podium te gaan toen ze last kreeg van podiumangst. Dat is nog eens multitasken!

Het kleine meisje begon te huilen toen ze op het podium ging, maar werd al snel gekalmeerd door haar toegewijde vader.

Vader redt dochtertje

Marc Daniels bedacht zich geen moment en hielp zijn twee jarige dochtertje Bella toen ze last kreeg van podiumangst. Het was de generale repetitie van Bella haar eerste dans show. Een getalenteerde multitasker – aan de ene kant zijn jongste dochter op zijn arm en aan de andere hand zijn dochter. De vader doet pirouettes en balanceert sierlijk op één been naast zijn dochtertje. Bella was geschrokken en had knuffels van haar vader nodig.

Geweldige danseres

Hij kon zien dat Bella op het podium wilde blijven en hij wilde haar niet ontmoedigen voor de grote echte uitvoering, door haar als enige van het podium af te laten gaan. Hij liep met zijn jongste dochter en stond naast haar, in een poging haar vertrouwen te helpen opbouwen – hij vertelde haar dat ie van haar hield en dat ze een geweldige danseres is. Marc vroeg of ze met hem wilde dansen en ze knikte. Hij draaide pirouettes en wees met zijn tenen als een pro, ondanks dat hij een tutu miste.

Nooit te laat om ballerina te worden

Daniel’s indrukwekkende actie bleef niet onopgemerkt, ook niet onder zijn collega’s. Hij sluit een carrièreverandering niet uit, het is nooit te laat om ballerina te worden. 😉

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Daily Mail

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Te lief! Vader gaat het podium op en helpt zijn dochtertje die last heeft van podiumangst
Sluiten