Vader vindt brief in de nieuwe auto van zijn dochter en heeft het niet meer

Jada, de dochter van Kevin Duke werd zestien jaar, en in Amerika mag je dan officieel autorijden. Daarom wilde Kevin een auto aan haar cadeau geven. Maar toen hij het dashboard-kastje opendeed, vond Kevin een bijzondere brief van de vorige eigenaar van de auto.

Omdat Kevin er zeker van wilde zijn dat de auto in perfecte staat verkeerde en zo veilig mogelijk was voor zijn dochter, trok hij elk klepje open en keek elke centimeter van de auto na. Aan de binnen- en buitenkant. Toen hij het dashboardkastje opentrok, zag hij ineens een envelop liggen, gericht aan de nieuwe eigenaar van de auto. De inhoud is op zijn minst bijzonder te noemen.

Mooie herinneringen

In de brief, geschreven door het de dochter van de vorige eigenaresse, stond beschreven hoe bijzonder de auto was voor haar moeder. De schrijver van de brief verloor haar moeder, haar tante en haar zes jaar oude dochter door een brand. De hoge kosten van de begrafenis waren de reden dat ze de auto van haar moeder moest verkopen. Met de brief wil de schrijfster de nieuwe eigenaar laten weten dat hij de auto moet koesteren, en er vooral mooie herinneringen mee moet maken.

LEES OOK: Een brief aan mijn zoon van bijna vier

Sylvia

By the way, de auto heet Sylvia. De allereerste keer dat mijn moeder met de auto reed, kwam Dr. Hook’s Sylvia’s Mother op de radio. Mijn dochter zei meteen dat we de auto Sylvia moesten noemen. Alsjeblieft, verander haar naam niet. Als je Sylvia ooit weer wil verkopen, probeer me dan te vinden. Ik heb net drie begrafenissen betaald en kan Sylvia nu niet betalen, maar hopelijk is mijn financiële toekomst een stuk rooskleuriger dan nu.’

Toen Kevin de brief las, werd hij ontzettend emotioneel. Zo erg, daarom hij en zijn dochter besloten Jada geld in te zamelen om een nieuwe auto voor Jada te kopen, zodat de briefschrijfster haar Sylvia terug kan krijgen. Of ze genoeg geld bij elkaar krijgen, moet nog blijken. Dat dit bericht viraal gaat, helpt misschien.

Vader schrijft een emotionele brief aan zijn dochter: ‘dit is waarom ik niet meteen een band met je had’

Facebook / Kevin Duke

Reageer op artikel:
Vader vindt brief in de nieuwe auto van zijn dochter en heeft het niet meer
Sluiten