Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 15 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Liefde voor pappie! 5 leuke manieren om Vaderdag te vieren met je lief en de kids

Moederdag is achter de rug en oh wat heb jij genoten van dat ontbijtje op bed. Nu is het tijd om papa te verwennen want op Vaderdag eren we hem. Op 21 juni mag je je lief samen met de kids verwennen met een net zo lekker ontbijt op bed. Zin om met z’n allen wat leuks te doen? Wij hebben een aantal leuke uitjes voor je op een rij gezet.

Vaderdag vieren met het hele gezin

Vaderdag vieren doe je natuurlijk met het hele gezin. Op zondag mag je vroeg uit de veren om de keuken in te duiken met de kids en kunnen jullie daarna met z’n allen de hort op. Zes leuke ideeën om de zondag compleet te maken, vind je hier.

1. Vier een feestje in huis

Doe eens gek en organiseer een disco in jullie eigen huis, veel heb je niet nodig. Maak het een beetje donker in de woonkamer, zet een toffe discolamp neer en geef papa een uitnodiging voor de party. Yes, let’s dance!

2. Een fietsuitje

Hoewel onze bewegingsruimte nog enigszins beperkt is, is er niks mis met een fietstocht maken met de kids. Bedenk van te voren een leuke route en ga stap gezellig met z’n allen op de fiets. Natuurlijk eten jullie onderweg ergens een ijsje.

3. Organiseer een picknick

Ook een picknick in de buitenlucht is gewoon mogelijk. Kies een plek uit waar het niet te druk is en vul een mand met lekkere brunchgerechten. Neem voor de kids wat spellen mee en jullie vermaken je uren op deze fijne Vaderdag.

4. Netflix all day

Bouw een mega kussenfort in de woonkamer, houd allemaal jullie pyjama’s aan en pof verse popcorn. De hele dag Netflixen met het hele gezien is de perfecte manier om dit jaar Vaderdag te vieren. Op zoek naar inspiratie? Deze 10 films zijn leuk voor alle leeftijden.

5. Boek een fotoshoot op Vaderdag

Hoewel we nog niet alles kunnen in deze tijd, is het boeken van een fotoshoot weer mogelijk. Check op Instagram even je favoriete momfluencers voor de tofste ideeën. Wat dacht je van een voordeurshoot bij jullie eigen huis? Tof!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Liefde voor pappie! 5 leuke manieren om Vaderdag te vieren met je lief en de kids
Sluiten