Maaike Helmer
Maaike Helmer 1. Categories augustus 25, 2015

Vaders reactie op zoontjes vraag om Ariël barbiepop is goud

Je bent een jarig jongetje en je mag iets uitzoeken. Wat kies je dan? Tuurlijk een Ariël Barbiepop. Azai (4) maakte een keuze vanuit zijn hart en zijn vader reageerde fantastisch.

Azai was jarig en kreeg twee dezelfde kadootjes op zijn verjaardag. Wat doe je dan als vader? Dan ga je met je zoon naar de winkel en ruil je er ééntje om. Dat is dus ook precies wat filmmaker Mikki Willis uit Californië, de vader van Azai, deed. Azai mocht natuurlijk zelf uitkiezen wat hij het liefst wilde hebben ter vervanging. En wat koos hij? Een Ariël Barbiepop. En hij was er zó blij mee! Hoe reageerde Mikki daarop? Nou: zo!

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/mikki.willis/videos/771407246303569/” width=“100%” height=“300″ onlyvideo=”1″]
www.facebook.com/mikki.willis

De reactie van stoere vader Mikki is hartverwarmend, net als Azai roept hij: YAY! Want: waarom zou een jongen geen Ariël barbiepop pop mogen kopen? Mikki geeft in het filmpje duidelijk aan dat hij vindt dat Azai en zijn jongere broer Zuri in het leven lekker hun eigen keuzes mogen maken en dat hij daar altijd vierkant achter zal staan en van ze zal houden.

Afkeurende blikken

Mikki besloot het filmpje online te zetten, nadat Azai in een restaurant van een paar dames afkeurende blikken had gekregen om zijn pop (hij sleept Ariël o-ve-ral mee naartoe). Wat Mikki ermee wil bewerkstelligen? Andere ouders inspireren om hun kind de totale vrijheid te geven zich uit te drukken. Het filmpje is intussen al ruim elf miljoen keer bekeken en kreeg overal laaiend enthousiaste reacties.
Dit jongetje wilde een kleine zeemeermin voor zijn verjaardag 4
www.facebook.com/mikki.willis

Ondertussen neemt Azai de pop nog steeds overal mee naartoe, ook al blijft hij ook met zijn andere speelgoed spelen. Mikki vindt het mooi dat zijn zoon niet genderspecifiek denkt; hij verwacht dat Ariël binnenkort met Azai’s Transformers zal gaan vechten tegen slechteriken.

Kijk, en spelen kinderen over de hele wereld! >

Wat vind jij van de reactie van Mikki? Praat erover mee op Facebook!

Reageer op artikel:
Vaders reactie op zoontjes vraag om Ariël barbiepop is goud
Sluiten