Redactie
Redactie Erop uit 29 juni 2014

Vakantie is: luieren, liefde en lezen op het strand!

Volgend weekend begint de zomervakantie in Noord-Nederland! Tijd om boeken in te slaan. Gun jezelf een goed verhaal op het strand of in de tuin. Deze vier exemplaren over de liefde lezen lekker weg.

Als ik de liefde niet heb – Eva van Esch

Lees vijfenveertig korte verhalen over de liefde en wat daarbij komt kijken. Zeer herkenbaar voor iedere vrouw die liefheeft of ooit heeft gehad.
€21,99 via Atlas

De consequenties – Nina Weijers

De debuutroman van Nina Weijers is er een die je moet lezen. Minnie Panis, een jonge gevierde kunstenares heeft vooral de kunst van het manipuleren goed te pakken. Hoever kan ze gaan zonder zichzelf te verliezen?
€19,99 via Atlas

Screw everyone – Ophira Eisenberg

Voor intelligente Sex and the city fans is Screw everyone een aanrader. Ophira Eisenberg versleet voor haar dertigste ontelbare mannen en schrijft hier met lef over. Na veel one night stands ontmoet ze de ware. Deze autobiografische roman van een losgeslagen vrouw leest lekker weg op het strand.
€19,95 via Podium

Alles wat is – James Salter

In dit boek, geschreven in Salters kenmerkende poëtische stijl, lezen we over Philip Bowman een ex-marineofficier die aan de slag gaat als redacteur. Een mooie beschrijving van een man die vele vrouwen verslijt in zijn zoektocht naar ware liefde.
€23,90 via bol.com

Reageer op artikel:
Vakantie is: luieren, liefde en lezen op het strand!
Sluiten