Beauty 16 nov 2014 Redactie

‘Vakantieboobs’ voor vrouwen die een dagje een borstvergroting willen

Een stel grote borsten zonder operatie? Het kan in nog geen 20 minuten! Doormiddel van een injectie met zoutoplossing krijg je een volle boezem die na 24 uur vanzelf weer slinkt. Uh wat?

Het idee komt van dokter Norman Row en is speciaal voor vrouwen die twijfelen of ze een borstvergroting willen ondergaan. Want zeg nou zelf, een 3D animatie of twee kipfilets in je beha geven toch een minder reëel beeld van het eindresultaat.

Vakantietieten

De techniek wordt niet alleen gebruikt voor dames die een borstvergroting overwegen. De injectie is ook beschikbaar voor een avond uit, weekend weg of zelfs voor je bruiloft. Vandaar dat ze ook wel gekscherend ‘vakantietieten’ worden genoemd. Dokter Norman Row gaat nog een stap verder. Momenteel is is hij bezig met een proces waarbij de borsten minimaal twee weken aanwezig blijven. Wij zijn sceptisch want de bijverschijnselen zijn onbekend en goedkoop is het ook niet.

Hoe denk jij hierover? Zou jij voor een dag grotere bosten willen hebben?

a052ed7a0927ed31011b298c2217dd83

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
‘Vakantieboobs’ voor vrouwen die een dagje een borstvergroting willen
Sluiten