Valentijnsdag: 7 originele, goedkope manieren om je partner te verrassen

(advertorial)

‘Dat hele Valentijnsgedoe vind ik zo overdreven.’ Nee joh, het is juist hartstikke leuk en hoeft echt niet veel te kosten. Het valt dit jaar op een zaterdag, dus waarom zou je deze dag niet aangrijpen om jullie liefde te vieren? Hieronder zeven dingen om op jullie bucket list te zetten!

1. Maak een tijdcapsule

Schrijf een brief aan je toekomstige zelf en stop hem in de doos, doe er foto’s bij, concertkaartjes of andere dingen die je wilt bewaren. Stop de doos goed weg en open hem pas weer op een datum die jij en je partner afspreken.

2. Schrijf elkaar een handgeschreven kaartje of brief


Kort of lang: schrijf elkaar een brief, stop hem in een enveloppe, postzegel erop en stop hem in de brievenbus. Een paar dagen later is je partner helemaal verbaasd dat hij een keer iets anders krijgt dan een rekening of blauwe enveloppe! Oeps, te laat aan gedacht? Stuur dan Cheesy Love Notes.

3. Doe vrijwilligerswerk

Ga naar een dierenasiel, collecteer voor Natuurmonumenten of steek de handen uit de mouwen bij de voedselbank. Je bent samen aan het werk, helpt een ander, je krijgt er een goed gevoel van en werkt zo aan jullie band.

4. Ga roadtrippen

Maak een playlist met jullie favoriete nummers en spring in de auto. Mét of zonder kinderen, wat jullie willen. Ga op de bonnefooi en onthoud: het gaat om de reis, niet om de bestemming.

5. Begin een nieuwe traditie

Wil je iedere eerste zaterdag van de maand een flinke wandeling maken? Doe het! Een ontbijt op bed maken op de eerste dag van maart? Gewoon doen. Tijdens Valentijnsdag ieder jaar in hetzelfde restaurant eten? Doe wat jullie leuk vinden. Begin een leuke traditie en geniet ervan!

6. Maak een fort

Sleep, net als je kinderen het liefst iedere dag doen, alle kussen, dekens, plaids naar de bank. Steek wat kaarsen aan, zet een film klaar, trek een fles wijn open en zorg voor wat toastjes met lekkers. Wil je niet uit je mond ruiken? Hé, het is immers Valentijnsdag en de avond is jong… Ga dan voor Boursin Sjalot & Bieslook, zonder knoflook en Kiss proof dus.

7. Maak plannen voor het nieuwe jaar

Aan je relatie werken is voor een groot deel ook plannen! Vandaag is de ideale dag om hierover nadenken. Wil je al jaren met je partner naar Londen? Prik een datum, regel alvast een oppas en ga alvast op zoek naar tickets. Wil je een weekendje wandelen op de veluwe? Leg dat weekend vast, want er is altijd een excuus om niet te gaan!

Reageer op artikel:
Valentijnsdag: 7 originele, goedkope manieren om je partner te verrassen
Sluiten