Sherita Jager
Sherita Jager Persoonlijk 1 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Dit lieve en stoute valentijnsdag cadeau is alles wat je partner wil

De dagen voor Valentijnsdag worden we bedolven onder cadeau-ideeën voor onze partner. Aan de ene kant de traditionele cadeaus – parfums, gadgets – aan de andere kant unieke cadeaus – workshops of gekke reisjes. Allemaal heel leuk, maar uiteindelijk draait het op Valentijnsdag om het vieren van de liefde. Daarom is dit is volgens ons het perfecte valentijnsdagcadeau:

Liefdescoupons voor jouw hubby

Het liefdescouponboekje is een boekje met allemaal leuke en sexy ‘coupons’ die jouw hubby kan inwisselen, wanneer hij maar wil. Het is dé manier om wat spanning en spontaniteit toe te voegen aan je relatie en daarom ook het perfecte cadeau voor Valentijnsdag. Met deze romantische en sexy tegoedbonnen maak je nieuwe herinneringen en onderneem je samen dingen die jullie allebei leuk vind vinden. Het enige wat je nodig hebt is een beetje creativiteit. Zo maak je de liefdescoupons:

Zelf een seks- en liefdescoupons maken

Het couponboekje is een gepersonaliseerd boekje dat bestaat uit verschillende persoonlijke coupons. Het is een gratis cadeau, en nog eens heel makkelijk zelf te maken. Je kunt gratis voorbeelden downloaden via bijvoorbeeld Pinterest, maar je kunt ze ook helemaal zelf maken door gekleurd papier op maat te knippen. Op de kleine kaartjes schrijf je leuke cadeaus die jouw partner in kan wisselen wanneer hij wilt. Wees creatief met dit bonnenboekje door dingen toe te voegen die extra bijzonder zijn voor jouw Valentijn. Zorg ervoor dat er iets op staat dat hij echt waardeert, maar ook dat het voor jou iets is wat je leuk vindt om te doen. Denk aan een ontbijt op bed, een datenight waarbij hubby de film mag kiezen, een extra keertje uitslapen, een heerlijke rugmassage, een intiem diner, of een dagje zonder huishoudelijke taken. Voeg wat spannende kortingsbonnen toe die direct ingewisseld kunnen worden, om je Valentijnsdag wat extra pit te geven.

Bij elkaar binden, en klaar!

Zodra je de kaartjes hebt beschreven, perforeer je de linkerbovenhoekjes van de coupons, en bind je ze met een mooi lint samen. Elke keer dat hubby een coupon wil inwisselen, scheurt hij het kaartje er af. Op deze manier is het het hele jaar door Valentijnsdag!

Een cadeau dat jullie dichter bij elkaar brengt

Het geheim achter de perfecte set liefdesbonnen is dat ze jullie dichter bij elkaar brengen. De coupons gaan over het vinden van nieuwe en spannende activiteiten om samen te doen, maar het is ook een manier om de liefde, waardering en toewijding die je voor elkaar voelt, te uiten. De ideale liefdesbonnen bevatten een mooie mix van dingen die jullie allebei leuk vinden, zodat wanneer een kortingsbon wordt ingewisseld, je allebei van het moment kunt genieten.

Ook handig om te weten voor Valentijnsdag: zo geef je dé perfecte knuffel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit lieve en stoute valentijnsdag cadeau is alles wat je partner wil
Sluiten