Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 11 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Leuke ideeën om juist je kids te verrassen op Valentijnsdag (want zij zijn ook de liefdes van je leven)

Als ze van Valentijnsdag toch zo’n commerciële dag willen maken, kun je er net zo goed nog een schepje bovenop doen. Want naast je liefhebbende partner zijn er meer mensen die voor jou de liefdes van je leven zijn: je kids! Dus waarom zou je niet ook hen verrassen met een lief gebaar op Valentijnsdag? Wij zien hier wel wat in.

Valentijnsdag vieren met je kids

Hoewel je het heel leuk vindt om man- of vrouwlief te verrassen met een lief gebaar op Valentijnsdag, is het net zo leuk om dat ook bij je kinderen te doen. Zijn zij tenslotte niet ook de liefdes van je leven?

Wij hebben vijf leuke (kleine) gebaren voor je op een rij gezet waarmee je je kids kunt verrassen op deze dag van de liefde.

1. Schrijf een lief kaartje voor je kinderen

Schrijf voor je kinderen een lief kaartje op Valentijnsdag zodat ze zich extra speciaal voelen. Vertel ze hoeveel je van ze houdt en wat je zo aan ze bewondert. Leg dit kaartje op hun kamer of zet het klaar op de ontbijttafel als ze naar beneden komen.

2. Zet een roos op hun kamertje

Zelfs kinderen weten op jonge leeftijd al dat rozen een symbool zijn voor de liefde. Zet daarom op de kamer van je kids een roos in een vaasje op Valentijnsdag.

LEES OOK: Love is in the air! 7 x dit wil jij krijgen op Valentijnsdag van je partner dus hint je lief maar vast

3. Ga uiteten met het hele gezin

In plaats van alleen je partner mee op pad te nemen ‘s avonds, kunnen jullie ook met het hele gezin een hapje gaan eten ergens. Kies dan wel voor een kidsproof restaurant zodat jullie geen andere stelletjes lastigvallen *knipoog*.

4. Maak een ontbijt in de vorm van een hartje

Doe het op deze ochtend nét even anders dan normaal. Waar je op een doordeweekse dag een boterham met pindakaas voor ze smeert, kun je de boterham op Valentijnsdag uitsnijden in de vorm van een hartje: zó lief! Je kids zullen het ongetwijfeld fantastisch vinden – en misschien wel hetzelfde voor jou doen op Moederdag.

5. Een heel klein cadeautje op Valentijnsdag

Hoewel je het liefst je kids het hele jaar door zou verwennen, is het goed om dat te beperken tot feestdagen en verjaardagen. Nou valt voor ons Valentijnsdag ook onder een feestdag en is het een leuk idee om op deze dag een klein cadeautje voor ze klaar te leggen. Wat dacht je van een lieve pluche knuffel of gepersonaliseerde puzzel met een foto van jullie gezin erop? Leuk!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Leuke ideeën om juist je kids te verrassen op Valentijnsdag (want zij zijn ook de liefdes van je leven)
Sluiten