Gina Koninkx
Gina Koninkx Relatie 2 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

Heeft jouw partner plannen gemaakt voor Valentijnsdag? Dit zegt het over jullie relatie

Naast Moederdag is er nóg een dag waarop wij vrouwen het verdienen om net een beetje extra in het zonnetje te worden gezet. Op Valentijnsdag vier je de liefde tussen jou en je partner en stiekem is het wel heel erg fijn als de liefde van je leven iets speciaals voor je heeft georganiseerd.

We mogen weer aftellen naar 14 februari, de dag waarop de liefde wordt gevierd en de commercie in Nederland hoogtij viert. Heeft jouw partner plannen gemaakt voor je? Dit zeggen de plannen over jullie relatie.

1. Een weekendje weg

Als jullie samen een weekendje weg gaan weet je dat je partner het belangrijk vindt dat jullie tijd met z’n tweeën doorbrengen, zonder kinderen. Dit weekend draait om jullie liefde voor elkaar en een romantischere gedachte kunnen wij niet bedenken. Het is natuurlijk een super lief (en groot) gebaar als hij je meeneemt voor een weekendje weg. Jullie relatie is zo stabiel als wat en hij vindt het belangrijk dat jullie even alleen maar aandacht hebben voor elkaar tijdens het reisje.

Een echte romanticus stopt trouwens nooit met het maken van plannen. Ook al zijn jullie straks tachtig jaar oud, dan nog neemt hij je mee op reis en die gedachte is hartverwarmend.

2. Je krijgt een cadeau(tje)

Klein of groot, jouw partner heeft de moeite genomen om speciaal voor Valentijnsdag een cadeautje voor je te kopen. Zelfs na al die jaren vindt hij het nog belangrijk om je met iets moois te verrassen. Hij kent je goed en luistert naar alles wat je zegt, daardoor weet hij welk cadeautje bij je past en waar je blij van wordt. Zo’n partner is ontzettend waardevol.

3. Een gebaar

Jouw partner heeft misschien geen cadeau gekocht maar wil je wel laten zien dat hij deze dag niet is vergeten. Al laat hij net als op moederdag de kids een ontbijtje op bed maken of neemt hij je mee voor een romantische wandeling met jullie pasgeboren kleintje, hij vindt jou belangrijk en neemt de moeite om je op deze dag extra te verwennen.

4. Een avontuurlijk uitje

Heeft jouw partner een ritje op de kartbaan of in een escape room georganiseerd? Hij wil zich weer even terug in de tijd wanen toen jullie elkaar leerden kennen. Jullie lijken wel weer twee verliefde pubers van zestien als jullie giechelend die karretjes uitstappen. Dat hele gevoel van verliefdheid komt weer naar boven en zo weet je zeker dat jullie allebei nog net zo gelukkig zijn in jullie relatie als altijd.

5. Niks

Laten we het erop houden dat sommige mannen gewoon helemaal niks met Valentijnsdag hebben. Of niks met romantische gebaren überhaupt. Je kunt natuurlijk ook zelf wat organiseren maar je kunt ook eerlijk tegen hem zeggen dat je het echt heel leuk zou vinden als hij wat voor je zou doen.

Het gaat jou er natuurlijk niet om dat hij met een duur cadeau op de proppen komt zetten, maar een lief klein kaartje met een mooie tekst doet al wonderen. Hopelijk heeft hij na een gesprek de hint begrepen en regelt hij alsnog een leuke date voor jullie.

Zoek je nog inspiratie voor een leuk weekendje weg op Valentijn? Wie weet zit hier nog wat tussen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Heeft jouw partner plannen gemaakt voor Valentijnsdag? Dit zegt het over jullie relatie
Sluiten