Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Eten 4 jul 2014

Vanaf nu snijd je druiven en tomaatjes zo!

Genialiteit zit hem soms in kleine, simpele oplossingen die je leven versimpelen en je spaarzame tijd aanzienlijk inkorten. En deze vader helpt ons in een keer af van het té lang snijden van tomaatjes en druiven.

Mijn kinderen houden lang niet van alles maar in de categorie fruit doen druiven het bijzonder goed en bij de groenten zijn de tomaatjes niet aan te slepen. De kleinste snoept ze het liefst direct uit het bakje, terwijl de anderen er stiekem tientallen per week verstopt in de spaghetti bolognese verorberen.

Deze vader toont in slechts enkele seconden hoe je druiven en tomaten met slechts één beweging in halven snijdt. Dat we daar niet eerder op gekomen zijn… Hij zal vast niet de enige zijn die deze truc kent, maar wat ons betreft is het dé keuken lifehack van het jaar!

Saillant detail: Laura, de vrouw van deze keukenheld, plaatste dit filmpje op Facebook met daarbij de uitleg dat haar man al tien jaar kerstomaatjes en druiven op deze manier snijdt, maar het haar nu pas laat zien. Haha!

Bekijk het filmpje hier:

Reageer op artikel:
Vanaf nu snijd je druiven en tomaatjes zo!
Sluiten