Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Eten 20 mrt 2019

YES! De Vegan Junk Food Bar opent binnenkort in Rotterdam

Rotterdam is upcoming als het gaat om toeristen, dan wel uit eigen land. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer nieuwe tentjes uit de Rotterdamse grond schieten. Van hippe cocktailbars, culinaire restaurants én fastfoodtentjes; er is voor ieder wat wils. Zo boekt de stad flinke vooruitgang wanneer het aankomt op veganistisch eten. Rotjeknor telt talloze horecagelegenheden waar veganisten hun hart kunnen ophalen. Enne, binnenkort is de havenstad een vegan hotspot rijker! De razend populaire Vegan Junk Food Bar opent – naar verwachting – eind juni een vestiging in het centrum van Rotterdam.

Vegan Junk Food Bar

Op Koningsdag 2017 openende de allereerste bar haar deuren op het Staringplein in de Nederlandse hoofdstad. Het concept – comfort food op plantaardige basis – was meteen razend populair. Al snel volgden er drie nieuwe vestigingen, eveneens Amsterdam. Het was slechts een kwestie van tijd voordat de bar zich zou ook zou settelen in het oh zo hippe Rotterdam.

Naar verwachting kan men eind juni genieten van alle lekkernijen in de Vegan Junk Food Bar aan de Schiedamse Vest, midden in het centrum van Rotterdam. Over hippe locaties gesproken; de vest randt aan de sfeervolle Witte de Withstraat. Na het nuttigen van je vegan burger, kapsalon, bitterballen en/of truffelfrietjes kun je deze straat zo oprollen voor een drankje, want aan barretjes is er op de Witte de With geen gebrek.

Ik ben in ieder geval héél blij dat ik binnenkort – als vegetariër – ook kan genieten van hét Rotterdamse streekgerecht – kapsalon vindt haar oorsprong in Rotterdam – voor ik de stad induik met mijn vriendinnen… En zeg nu eerlijk. Deze kiekjes maken je wel héél nieuwsgierig!

 

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Veganjunkfoodbar

Reageer op artikel:
YES! De Vegan Junk Food Bar opent binnenkort in Rotterdam
Sluiten