Ben je verbrand? Deze vrouw heeft iets geniaals ontdekt wat helpt!

Heerlijk hoor, dat zonnetje die de hele dag loopt te shinen. Fijn ook om wat gezonde blosjes op je gezicht te krijgen, maar voor je het weet ben je verbrand.

En dan loop je te piepen, want my god, wat kan dat zeer doen! Nu denk je misschien dat aftersun of komkommers je redder in nood zijn, maar deze vrouw heeft dé oplossing ontdekt waardoor je er binnen een halfuur vanaf bent (of desnoods de volgende dag dezelfde handeling uitvoeren).

Verbrand? Gebruik scheerschuim met menthol

Aloe vera zit vaak in aftersun en dat helpt ook, maar dit wondermiddel schijnt sneller te werken! Helemaal fijn als je allergisch bent voor aloe vera of je kunt er niet goed tegen kunt. Het enige wat je moet doen is een scheerschuim kopen waar menthol in zit. Ja echt, het lijkt misschien een raar onhaar-ritueel maar het helpt echt. Let wel op: het is belangrijk dat het schuim is, geen gel.

Smeren maar

Smeer de scheerschuim op het verbrande stuk. Ga het vervolgens niet masseren of iets, maar laat het gewoon intrekken. Misschien heb je het gevoel dat het begint te jeuken, maar dat is alleen maar een goed teken. Laat het 30 minuten zitten, je begint misschien op een gegeven moment koud te worden, dat is ook een goed teken. Verwijder vervolgens het schuim met lauwwarm water. Als het nog nodig is, herhaal dit de volgende dag weer. Meestal verdwijnt de verbrandheid na deze 2 dagen. Dat klinkt toch top?

Reageer op artikel:
Ben je verbrand? Deze vrouw heeft iets geniaals ontdekt wat helpt!
Sluiten