Redactie
Redactie Kids 19 sep 2017

Nieuw: het Netflix verjaardagscomité zingt je jarige uit volle borst toe

Weinig momenten in het leven van een kind zijn belangrijker dan zijn verjaardagspartijtje. Waarmee het event meteen ook in de top 3 van meest stressvolle events voor ouders staat.

Hiep hiep, hoera! Netflix brengt namelijk niet alleen vreugde in het leven van volwassenen, maar ook in dat van kinderen. En al helemaal op hun verjaardag, namelijk door een persoonlijke verjaardagswens van het favoriete Netflix-idool van je kind te maken. Nijntje, Dinotrux, Beatbugs, Skylanders, My Little Pony of Lego Friends zijn: ze wensen je kind maar wat graag uit volle borst een happy birthday toe.

Goed begin

Het is zeker niet gezegd dat na dat perfecte begin de rest van de dag net zo geweldig voorloopt, want er zijn altijd nog Hema-taarten met missende letters, klasgenootjes die onverhoopt op het laatste moment afzeggen voor het partijtje en natuurlijk regent het zodat er een plan B bedacht moet worden. Maar je weet wat ze zeggen: een goed begin is het halve werk.

Hoe je de persoonlijke wens voor je kind regelt? Simpel: log in op je Netflix-account, vul bij ‘zoeken’ het woord ‘birthdays’ in en maak je keuze!

It’s all in your hands: 13 x manieren om de verjaardag van je kind extra speciaal te maken

Reageer op artikel:
Nieuw: het Netflix verjaardagscomité zingt je jarige uit volle borst toe
Sluiten