Maaike van de Graaf
Maaike van de Graaf Kinderen 9 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Heb jij stiekem een favoriet speelgoed voor je kids? Breng je stem uit!

Als moeder zijnde struikel je thuis vast regelmatig over het speelgoed van je kinderen. Van blokkendozen tot complete treinbanen: het komt allemaal voorbij. En hoewel je kids natuurlijk een lievelingsspeelgoed hebben, heb jij als moeder stiekem vast ook een favoriet.

En dus vraagt Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 om je stem uit te brengen.

Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020

Je vraagt je vast af waarom Verkiezing Speelgoed van het Jaar je vraagt om je favoriete speelgoed door te geven. Het antwoord daarop is simpel: al 45 jaar lang worden de verkiezingen gehouden om speelgoed op een positieve manier onder de aandacht te brengen en ouders te helpen bij het uitzoeken van speelgoed voor hun kind.

Uiteraard kun je niet op al het speelgoed dat er bestaat stemmen. Een vakjury (dat bestaat uit een pedagoog, journalist, influencer en experts uit de speelgoedbranche) nomineerden het beste speelgoed en de leukste spellen in zeven leeftijdscategorieën. Die nominatie is niet zomaar tot stand gekomen, de vakjury heeft namelijk twee dagen lang met speelgoed en spellen gespeeld.

Mocht je je steentje bijdragen en te weten willen komen welke pedagogische kenmerken speelgoed en spellen hebben, stem dan vooral op je favoriete speelgoed. Dat kan vanaf 9 september om 15.00 uur tot en met 1 november 2020. Op 4 november wordt de heuse winnaar van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 bekendgemaakt.

Stel je vraag aan een ontwikkelingspsycholoog

Mocht je nou vragen hebben over bepaald soort speelgoed, dan hebben we leuk nieuws voor je. Vanmiddag (9 september) om 13.30 uur kun je via Instagram live vragen stellen aan ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers. Hij is een van de leden van de vakjury van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar en zal vragen behandelen over speelgoed en opvoeding. Via deze link kun je aanwezig zijn bij de live sessie.

Meer lezen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Verkiezing Speelgoed van het Jaar

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme