Op deze 7 handige websites verkoop je in één ruk al je oude spullen

Die immense stapel boeken op zolder, vuilniszak met te kleine babykleertjes of die te dure miskoop: soms heb je zóveel spullen in huis, dat je toe bent aan een grote opruiming. Wij vonden zeven fijne websites om je spullen snel en goed te verkopen.

Het verkopen van je spullen op websites

Hoe lastig het ook is om je oude spullen weg te doen, je maakt er negen van de tien keer weer andere mensen blij mee. En als je er toch bent kun je gelijk even kijken of er nog wat voor jou tussen zit. Op de volgende websites slaag je snel:

[STAP stap=”1″]

2ndhandbrand.nl

Deze website werkt heel simpel, namelijk volgens het het ‘Marktplaatsprincipe’. Je kunt gratis een advertentie plaatsen en ze leggen geen marge op de verkoopprijs, wat je tegenwoordig vaak wel ziet. Er is wel een minimum verkoopprijs van vijftig euro. Dit om de exclusiviteit van de spullen te waarborgen.

[STAP stap=”2″]

ikenikmarktplaats.nl

Een heel handig stukje internet om je kinder- en babyspulletjes van de hand te doen. Een account is in no time aangemaakt en zoeken is ook geen hogere wiskunde. Het assortiment is super breed en varieert van speelgoed tot meubels.

[STAP stap=”3″]

vinted.nl

Op deze website kun je niet alleen je kleding verkopen, maar ook ruilen. Heel handig voor als er een toch wel erg groot in je kledingkast is geslagen na je opruim bui. Je vindt er H&M, maar ook merkspullen. Als je er eenmaal gaat kijken ben je niet meer weg te slaan!

[STAP stap=”4″]

Thenextcloset.com

Dit is dé website om je (merk)kleding, -tassen, -schoenen en andere fashionable stuff te verkopen. Je kunt zelf de foto’s van je kleding uploaden en 80 procent van de verkoopprijs verdienen, óf je kunt het laten doen door medewerkers van de website. Dan verdien je er wel wat minder aan. Wedden dat je er niet weg te slaan bent?

[STAP stap=”5″]

Catawiki.nl

Op deze website verkoop je je spullen nét even op een andere manier, omdat je ze er moet veilen. Alle spullen die geveild worden staan onder notarieel toezicht en het is daarom een fijne plek om de wat meer bijzondere spullen te verkopen, zoals bijvoorbeeld een waardevol horloge of een tas. De website is overzichtelijk en het kost je weinig moeite om mee te doen met een veiling. Aanrader!

[STAP stap=”6″]

omejan.nl

Wil je je vrienden blij maken met jouw spullen? Omejan.nl is een heel handige app waarmee je spullen aan je vriendenkring kunt aanbieden. Hij maakt verbinding met Facebook en kan zo de advertenties van je vrienden binnenhalen. Belangrijk is wel dat zij deze app dan ook moeten gebruiken.

[STAP stap=”7″]

Babymarkt.nl

Dit is dé ideale website als je van je oude babyspullen af wilt. Ze hebben een ruime rubriek waar je babykleertjes kunt verkopen (handig ingedeeld op maat). Het aanbod is hier niet groot, dus grote kans dat als je er een advertentie plaatst je spullen zo weg zijn.

Heb jij een goede verkooptip? Laat het ons weten!

Opruimen! Deze 65 dingen kunnen vandaag nog weg.

Reageer op artikel:
Op deze 7 handige websites verkoop je in één ruk al je oude spullen
Sluiten