Verliefd op je keuken! Zo vind jij de match met jouw stijl

De keuken is tegenwoordig dé plek van het huis. Jouw keuken vinden, passend bij jouw huis en eigen wensen, is eigenlijk een zoektocht naar ware liefde. Hoe handig zou het zijn als je met een gemakkelijke tool jouw keukenmatch kunt vinden?

Meer dan alleen een keuken

Waar vroeger alles samenkwam in de woon- of eetkamer is de keuken tegenwoordig hét epicentrum van gezelligheid en familiegevoel. Het moet kloppen, aansluiten bij het gezin. Doordat er steeds meer tijd wordt doorgebracht in de keuken, is het des te belangrijker dat er een goeie match is met het hart van het huis.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Het is best lastig om te achterhalen welke keukenstijl bij je past en vervolgens vast te leggen wat voor leuke ideeën je hebt voor de keuken. Een moodboard kan je helpen om je ideeën en concepten te visualiseren. Toch kost het wat moeite om met tijdschriften, een schaar en lijm aan de slag te gaan. De oplossing: een tool die een moodboard voor jóu maakt.

Swipe, match en create

Mandemakers heeft een tool gemaakt waardoor je al swipend een moodboard kunt samenstellen van jouw ideale keuken, mega handig! Je hoeft geen account aan te maken en kunt direct beginnen. Het werkt heel simpel: in de tool worden verschillende keukenstijlen getoond, is de stijl echt iets voor jou? Swipe dan naar links en als het toch niet jouw ding is, swipe je naar rechts. Vervolgens wordt er door Mandemakers een moodboard samengesteld die je in je mail ontvangt. Laat die nieuwe ideeën voor de keuken maar komen!

mandemakers

Begin met swipen: start hier de tool

In samenwerking met Mandemakers Keukens

Reageer op artikel:
Verliefd op je keuken! Zo vind jij de match met jouw stijl
Sluiten