Noortje Molenaar
Noortje Molenaar Kids 11 april 2017

Verloskundige gaat gewoon met folies en al naar bevalling

Tja, een ongeboren baby heeft nou eenmaal geen agenda. Dat weet Amerikaans verloskundige Carrie Hall uit Kentucky als geen ander. En haar patiënten gaan áltijd voor, dus ook als het eigenlijk nèt niet zo goed uit komt… Zoals laatst.

Carrie had oproep-dienst. Ze had daarom van tevoren bij het ziekenhuis nog gecheckt of ze ‘nodig’ was. Er was wel een vrouw met weeën binnengebracht, maar die zetten nog niet echt door, waardoor het nog wel een tijdje of misschien wel een dag ging duren, voordat ze kon assisteren. En dus ging Carrie rustig naar de kapper voor een nieuw kleurtje. Maar die baby was opeens toch wel heel erg klaar voor de wijde wereld.

LEES OOK: De 20 meest bijzondere bevallingsfoto’s van een fotograaf

Folies

Niet helemaal volgens de planning, maar Carrie zou Carrie niet zijn als ze ondanks alle net gezette folies haar patiënte op nummer 1 zette. ‘Het ziekenhuis was gelukkig maar op 5 minuten afstand, dus ik vertrok met folies en al richting de mommy to be.

Inwerktijd

Daar aangekomen was de vrouw net begonnen met persen en nog geen 20 minuten later werd de baby geboren. ‘Toen toch maar weer snel terug m’n auto in naar de kapper. Het had precies genoeg inwerktijd gehad zo! Moeder, kind én mijn haar maken het fantastisch,’ lacht Carrie.

Check hier het bewijs van deze bijzondere bevalling:

Nog meer Famme? Volg ons ook op Instagram.

Reageer op artikel:
Verloskundige gaat gewoon met folies en al naar bevalling
Sluiten