Eva Dusch
Eva Dusch Relatie 13 aug 2015

Verrassend! Zo ziet de perfecte maîtresse eruit volgens mannen

Vreemdgaan is een absolute no-go en de strop voor vele relaties. Bang dat jouw lief ooit in de verleiding komt? Hou hem dan in ieder geval zo ver mogelijk weg bij blonde vrouwen met groene ogen. Uit onderzoek blijkt dit namelijk de perfecte maîtresse te zijn voor mannen.

De dating site Seeking Arrangement sprokkelde de antwoorden bij elkaar van zo’n half miljoen mannen en ondervond dat maar liefst 61%(!) het liefst een blonde maîtresse heeft met groene ogen. Kortom, ‘t type Scarlett Johansson. En dat niet alleen; qua leeftijd hebben ze het graag tussen de 26 en 32, met een goede (afgeronde)opleiding en ze moet een sociaal dier (ugh, alleen het woord al) zijn en niet roken. Op de onderstaande foto hebben ze voor de gein even de perfecte vrouw in elkaar gedraaid.

Misschien nog wel het meest opvallende en vooral dubieuze feit dat boven water kwam drijven: 98%(!) van de mannen wil dat hun maîtresse vrijgezel is, om double trouble te voorkomen. Of kunnen we hier gewoon spreken van een dubbele standaard?

Liefde is een werkwoord, mensen. Dit zijn de 10 geheimen van een goede relatie (met kinderen)>

Reageer op artikel:
Verrassend! Zo ziet de perfecte maîtresse eruit volgens mannen
Sluiten