Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Work & Life 9 nov 2016

Verstoppen dat scheerapparaat! Mannen met snorren zijn succesvoller

Opeens zie je overal mannen opduiken die hun snor laten staan om awareness voor kanker bij mannen te creëren: ja, het is weer Movember! Maar er is nog een reden om je man aan te sporen het haar op zijn bovenlip met rust te laten. Wist je dat mannen die een snor hebben over het algemeen het meeste geld verdienen?

Sommige vrouwen gruwelen van een snor, maar er zijn ook vrouwen die het prachtig vinden staan bij hun man. Of zelfs sexy. Wij zijn er nog niet helemaal over uit wat we er nou van vinden. Wat wel zeker is, is dat onderzoek heeft aangetoond dat mannen met snor gemiddeld meer geld verdienen dan mannen zonder haar boven hun mond.

Het snorren-instituut

Dat onderzoek is gedaan door Quicken, in samenwerking met het American Mustache Institute (ja, Amerika heeft een speciaal snorren-instituut). Hiervoor zijn tweeduizend besnorde mannen, tweeduizend mannen met een getrimde snor en tweeduizend mannen zonder snor onderzocht. Uit het onderzoek kwam dat mannen met een snor gemiddeld 8,2 procent meer verdienen dan mannen zonder gezichtshaar, en 4,2 procent meer dan mannen met een stoppel snor.

LEES OOK: Kale mannen zijn sexier, sterker en mannelijker

Hey, big spender!

En om het nog even mooier te maken, worden besnorde mannen ook nog eens sneller aangenomen dan mannen die geen snor hebben. De keerzijde van de medaille is dan wel dat mannen met een snor gemiddeld elf procent meer geld uitgeven dan mannen zonder snor, en 3 procent minder sparen.

Alle reden voor mannen om een snor te laten staan

Om onder andere bekendheid rondom prostaat- en teelbalkanker te creëren is geld nodig. Doneer aan Movember Nederland, om jouw steentje bij te dragen.

Niet alleen mannen doen mee aan de Movember madness. Deze vrouw liet haar snor staan voor Movember >

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Verstoppen dat scheerapparaat! Mannen met snorren zijn succesvoller
Sluiten