Sterre Touw
Sterre Touw Gezondheid 24 jan 2018

Met deze verwarmde sloffen heb je nooit meer koude voeten

Koude voeten hebben is misschien wel het meest vervelende wat er is. Gelukkig hoef je nu niet meer drie sokken over elkaar heen te dragen of ze tegen je vent aan te drukken om ze op te warmen. Met deze verwarmde sloffen heb je nooit meer koude voeten. 

Ook al zou je ze het liefste dragen als je naar buiten moet om boodschappen te halen, zijn ze toch écht voor binnen bedoeld. En dat is helemaal niet erg, want wat is er mis met een avondje netflixen met een stel heerlijk warme pantoffels aan je voeten?

LEES OOK: Altijd koude handen? Deze handwarmers hou je gewoon de hele dag aan

Verwarmde sloffen

Jup, ze bestaan echt. Je kunt de sloffen aansluiten op een USB-kabel of gewoon met een stekker in het stopcontact steken. Je hoeft natuurlijk niet vast te blijven zitten aan het snoer, want je warme muiltjes blijven nog een behoorlijk tijdje warm als ze eenmaal zijn opgewarmd. Het is een geweldig cadeau voor iedereen die last heeft van een gigantische winter dip of voor die ene vriendin die het altijd zo koud heeft.

Kussentje erbij

En als kers op de taart is er ook nog eens een bijpassend kussen is dezelfde koekjesvorm. En je raad het al: ook verwarmd. De sloffen én het kussen zijn beide verkrijgbaar op Amazon. Ze zien er natuurlijk ook nog eens super leuk en gezellig uit. Maar als je elke dag met een fleece deken en wollen sokken naast de open haard vertoeft, lijken de sloffen ook nog eens behoorlijk functioneel. Het draadloze en snoerloze kussen werkt op batterijen en blijft ongeveer zes uur warm.

LEES OOK: Heb je het altijd koud? 8 redenen waarom dat waarschijnlijk zo is

Ideaal voor koukleumen

Hoewel je met de sloffen iets minder snel naar buiten gaat, kun je het kussen makkelijk overal mee naar toe nemen. Denk aan de hockeywedstrijden van je dochter, in de auto op weg naar school, op je werk. Maar natuurlijk ook alle andere plekken waar je voeten er soms af lijken te vriezen. Heerlijk.

Reageer op artikel:
Met deze verwarmde sloffen heb je nooit meer koude voeten
Sluiten