Redactie
Redactie Verhalen 18 dec 2018

Verwen jezelf deze kerst een keertje

Van de kerstborrel op werk, het kerstontbijt met je gezin, de eindeloze reeks kerstdiners met familie tot aan een spetterende Oud&Nieuw met de daaropvolgende nieuwjaarsborrels: tijdens de feestdagen ren je van hot naar her. Het kan lastig zijn om tijdens deze drukke periode een momentje van rust in te bouwen. Probeer het dit jaar eens een keertje anders aan te pakken en gun jezelf een intiem verwenmomentje! 

Wij geven je een aantal tips voor een moment van ontspanning, met jezelf of met je partner.

Just me, myself en I

Bouw een momentje van rust in waarbij je de tijd neemt om jezelf eens te verwennen. Geen partner in de buurt of gewoon even zin om alleen te zijn? Geen probleem! Je hebt daar namelijk helemaal niemand bij nodig. Probeer eens een speeltje van EasyToys uit, zoals de MyMagicWand, de klassieke Tarzan of de gezellig uitziende Satifyer Pro. Genoeg materiaal voor een avondje solo-vermaak.

Ontspanning in bad

Heb je een bad in huis? Neem dan een keer de tijd voor een avondje ontspanning in lekker warm water. Er zijn verschillende seksspeeltjes op de markt die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik in bad, zoals dit vibrerende eitje die je vaginaal inbrengt waarna je met de afstandsbediening de trilling harder of zachter kunt zetten of deze elegante, waterproof vibrator. Neem je tijd en kom met hernieuwde energie na een uur de badkamer weer uit.

Tijd voor een massage

Kijk je partner lief aan en neem samen de tijd voor een uitgebreide massage. Dim de lichten op de slaapkamer, steek een paar kaarsen aan, leg een grote badhanddoek op je bed en zet een zacht muziekje aan. Gebruik een lekkere massageolie met een fijne geur en probeer eens wat nieuwe massagetechnieken uit. Tutorials kun je gemakkelijk op YouTube vinden, dus doe er je voordeel mee.

Laat je bedienen

Ben jij vaak de verzorgende partner in huis die haar hand niet omdraait voor een lekker hapje of drankje? Draai de rollen eens om en laat je een avondje bedienen door je partner. Voor de gelegenheid kun je hem deze spannende outfit geven als cadeautje onder de kerstboom. Schrijf er wel op dat hij het cadeautje pas op een later moment mag uitpakken, als de kinderen naar bed zijn. Plezier gegarandeerd!

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Verwen jezelf deze kerst een keertje
Sluiten