Janne Vogel
Janne Vogel Kids 16 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Video: deze moeder deelt hoe een nacht met jonge kinderen er écht uitziet

Dat je kleine nachtbrakers af en toe zorgen voor flink wat slaaptekort was je vast al bekend. Zoals blogger Melanie Darnell mooi uitdrukt: ‘Het ouderschap houdt niet op wanneer de zon ondergaat’. Kunnen we ons in vinden.

De blogger besloot in een time-lapse video vast te leggen hoe de nachten van een ouder er écht uitzien. Geen wonder dat we zo moe zijn.

De video

Na tien maanden moe wakker worden, besloot Melanie een experiment uit te voeren. Met duct tape plakte ze een camera op het plafond boven haar bed om een van haar vermoeiende nachten eens vast te leggen. En jawel, de video ging binnen no time viral.

De eerlijkheid van de video werd door heel wat mensen met liefde ontvangen. Melanie: ‘Ik wilde moeders over de hele wereld laten zien dat ze niet alleen zijn wanneer ze middenin de nacht in het donker wakker liggen met hun kleintjes. We delen deze ervaring van het ouderschap met z’n allen.’

Slapeloze nachten

Melanie Darnell heeft thuis drie jonge kids en woont in Los Angeles. Ze heeft duidelijk genoeg slapeloze nachten-ervaring en wij zijn haar maar wat dankbaar voor het delen van deze video. We zijn niet alleen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bored Panda

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Video: deze moeder deelt hoe een nacht met jonge kinderen er écht uitziet
Sluiten