Susan Dalstra
Susan Dalstra Gezondheid 6 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze man viel ruim 30 kilo af en lijkt nu op een soort Disneyprins

De 26-jarige Jeffrey Kendall was klaar met alle overtollige kilo’s die hij meetorste. Hij gooide het roer om en viel 30 kilo af. Hij ziet er nu niet alleen fitter uit dan ooit, maar toont plotsklaps ook verdacht veel gelijkenissen met een Disneyprins. 

Volumineuze lokken

Jeffrey is (terecht) trots op zijn prestatie en deelde de voor- en nafoto’s online. Al snel viel mensen op dat hij er niet alleen goed uit ziet, maar ook verdomd veel lijkt op prins Adam – het ‘beest’ uit Beauty and the beast. Jeffrey is in zijn nopjes met die vergelijking en noemt het ‘het liefste compliment wat ik had kunnen krijgen’. Hij ziet er dan inderdaad ook sprookjesachtig uit met zijn volumineuze lokken, blauwe ogen en sterke kaaklijn.

Yoga

Jeffrey raakte in een neerwaartse spiraal toen hij bij zijn moeder introk nadat zij een hersentrauma opliep. Hij zakte in een depressie en worstelde met zijn zelfbeeld. Een vriend die het niet langer kon aanzien overtuigde Jeffrey ervan mee te gaan naar de sportschool. Vanaf dat moment ging het beetje bij beetje beter met hem, maar pas toen hij yoga ging doen, zag hij echt het licht. Zo leerde hij zijn minpunten waarderen en meer van zichzelf te houden.

‘Ik ben een hoop gewicht, verdriet en wat gezichtsbeharing kwijt. Ik geniet weer van het leven. Onthou dat je altijd van jezelf moet houden.’ Hij overweegt nu zelfs een modellencarrière. Moeders, houdt uw dochters binnen…

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme