Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 29 nov 2017

Hoe dan: dit stel krijgt vijf kinderen in twee jaar

Wat nu als je met je wederhelft besluit nog één keer probeert zwanger te worden, met de gedachte dat er nog één kindje bij komt. Zijn het er ineens drie! Het overkwam de Amerikaanse Nia en Robert Tolbert. En ze hadden al een tweeling van twee jaar oud.

Niet 1 maar 3

‘Ik was totaal in shock, toen ik hoorde dat we nog drie kindjes zouden krijgen’, vertelt Nia. Haar man wist op dat moment nog van niks, en ze besloot hem op een grappige manier met het nieuws te verrassen. Ze kocht drie onesies en labelde die met de getallen 1, 2 en 3, begeleid door een foto van de echo.

Flauwvallen

‘Toen Robert erachter kwam dat we nog drie kinderen zouden krijgen, viel hij letterlijk bijna flauw’, vertelt Nia. ‘Niet het feit dat er drie kinderen op komst waren shockeerde hem, maar meer de gedachte dat we weinig ruimte hebben thuis en de kinderen toch echt ergens moeten onderbrengen.’

LEES OOK: Je blijft kijken naar deze eeneiige drieling fotoshoot

Naast hun twee jongens van 2 jaar oud heeft het stel ook nog een zesjarige zoon. Nia is inmiddels 25 weken zwanger van de drieling, en haar buik heeft al serieuze vormen aangenomen.

Dit Instagram account geeft je je dagelijkse dosis drieling

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Babble

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hoe dan: dit stel krijgt vijf kinderen in twee jaar
Sluiten