Janne Vogel
Janne Vogel Kids 14 feb 2018

Deze foto van een simpel kledingstuk gaat viral om een heel ontroerende reden

Moeder Stacey Skrysak verloor haar zoontje Parker 4,5 jaar geleden toen hij 55 dagen oud was. Rouw achtervolgt haar nog iedere dag en dat laat ze op een prachtige manier zien door een alledaagse foto op Facebook te plaatsen.

Het verliezen van een kind is de nachtmerrie van elke ouder. Als het je toch overkomt, zal alles om je heen je nog aan je kindje herinneren. En dat kan op onverwachte momenten heel zwaar zijn.

Lieve zoon

Stacey verloor in 2013 twee kindjes. Haar dochtertje Abby overleed twee uur na de bevalling en zoontje Parker na bijna twee maanden. Tijdens een zoektocht naar kleding voor haar oudste dochter Peyton, stuitte ze op het perfecte blousje voor Parker, die als hij nog leefde bijna vijf jaar zou zijn.

Onder de foto schrijft ze aan haar zoontje: ‘Lieve zoon. Ik moest aan je denken vandaag. Ik was in de winkel om kleren te kopen voor je zusje, toen ik dit blouseje zag hangen. Hij zou je perfect hebben gepast als je nog bij ons zou zijn.’

Een teken

Stacey: ‘Mijn dochtertje heeft zoveel Polo-outfits en ik heb Parker altijd voor me gezien als een preppy jongetje, gekleed in polo’s die zouden matchen met die van zijn vader. Ik zie het graag als een soort teken van boven – ik liep gehaast de winkel uit toen ik het blouseje zag hangen onderweg naar buiten. Het raakte me. Het is precies wat ik mijn zoon zie dragen.’

Dankbaar

Stacey weet dat ze de rest van haar leven het gevoel zal houden dat iets zal ontbreken. Bij elke mijlpaal die ze bereikt met haar dochtertje Peyton, ziet ze haar verloren broertje en zusje aan haar zijde. Het rouwen zal misschien nooit over gaan, maar ze is dankbaar voor de dagen die ze met Parker heeft mogen hebben. Ze weet dat de twee van boven meekijken en hun zusje Peyton bemoedigen en over haar waken.

Lees het hele bericht van Stacey hier.

Reageer op artikel:
Deze foto van een simpel kledingstuk gaat viral om een heel ontroerende reden
Sluiten