Sherita Jager
Sherita Jager | LinkedIn Kids 28 mrt 2019

Moeder van vier gaat viral met ultieme multitask-foto

Kok, leraar, voedster, huishoudster, chauffeur – de rol van een moeder is veelzijdig. En dit allemaal tegelijkertijd combineren is vermoeiend, en dat laat deze supermama Jazmyne Futrell goed zien met deze foto die nu viraal gaat op Facebook.

Multitasken tijdens de avondspits

De foto, waarop de moeder van 4 is vastgelegd, terwijl ze in de pan roert, haar jongste zoon Koehn de borst geeft, haar oudste zoon Karson helpt met het huiswerk en haar andere twee Karter en Kinley op de keukenvloer aan het spelen zijn, zorgt online voor veel herkenning. Hoewel velen multitasken de vloek van de twintigste eeuw noemen – we zijn schijnbaar niet gemaakt om te multitasken – hebben de meeste moeders daar geen boodschap aan. Want hoe houd je een gezin runnende zonder te multitasken?

Mama’s versus niet-mama’s

De foto heeft een duidelijk caption: “Vrienden zonder kinderen: ga jij om 21 uur naar bed? Meid, ik kan niet in slaap vallen voor 23 uur! Mama-vrienden: ga jij om 21 uur naar bed? Meid, ik kan na 20.30 niet meer wakker blijven.” Jazmyne vertelt verder: “Met vier kinderen ben ik veel te moe om zelfs maar aan leven na zonsondergang te denken, en veel te moe om op een normaal tijdstip naar bed te gaan.”

Meer echtheid op social media

De moeder uit Californië kampte een tijd met een postpartumdepressie en deelt deze foto omdat ze vindt dat er niet genoeg echtheid te zien is op de social media. “Alle andere moeder zien er zo geweldig uit op de social media. Heel vaak dacht ik, ´kan ik dit wel?’ Met deze foto wil ik andere moeders laten zien dat ze er niet alleen voor staan.” Wij zeggen yes!

LEES OOK: Kolven op werk: deze moeder deed het en ging viral door een briefje waar ze shoppers mee wilde inlichten

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Moeder van vier gaat viral met ultieme multitask-foto
Sluiten