Sherita Jager
Sherita Jager Kinderen 18 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Schattig! Baby voert mama patatjes terwijl hij de borst krijgt

Borstvoeding geven is misschien niet altijd makkelijk, maar deze baby doet in ieder geval zijn best om het zijn moeder zo aangenaam mogelijk te maken.

Paula Goodwin, een moeder uit South Carolina, is viraal gegaan met een video waarin haar zoon Zachary, haar patatjes voedt terwijl ze hem de borst geeft in een Mexicaans restaurant. De video, die eigenlijk al twee jaar oud is, werd gemaakt toen Zachary 18 maanden oud was, maar gaat sinds een paar dagen viraal. De video heeft inmiddels meer dan twee miljoen views en duizenden comments.

‘Tijdens het voeden zag ik dat hij iets in mijn mond wilde duwen. Ik dacht dat het zijn vingers waren of iets anders geks dat ik niet in mijn mond wilde hebben. Maar toen ik me realiseerde wat hij aan het doen was, vroeg ik mijn zus Traci, die bij ons was, of ze het kon filmen” De video kreeg in de eerste instantie, toen ze het voor het eerst plaatste weinig aandacht. Maar twee jaar na data besloot Paula Goodwin de video opnieuw te delen, dit keer met verschillende hashtags. Paula werd aangemoedigd en geïnspireerd nadat Hilary Duff en Rachel McAdams de inmiddels bekende kolffoto’s van zichzelf deelden. Breastfeeding Mama Talk pikte de video op, waardoor het uiteindelijk, twee jaar na data, viraal ging.

Paula vertelt verder dat het veel aspecten van het borstvoeden laat zien. ‘Hoe eenvoudig de video ook is, je kunt nog steeds een beetje het gevoel krijgen van wat een moeder die borstvoeding geeft doormaakt; de vermoeide nachten, de snelle, inmiddels koud geworden maaltijden, en de hoop dat het onzelfzuchtige van een moeder voortleeft en niet onopgemerkt blijft bij je kinderen.’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme