Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 9 nov 2017

Ah gossie: 10-jarig vloggertje diep verdrietig als niemand op haar fandag komt

De 10-jarige Russische Alina, vloggertje op YouTube, keek enorm uit naar haar zelf georganiseerde fandag. Van haar 3000 volgers zouden er zeker twintig komen. Niemand kwam opdagen en ze vertelt in tranen haar verhaal. En dan gebeurt het…

Het schattige meisje uit de plaats Nizhnekamsk in Rusland vlogt over haar speelgoed en hoe je slijm moet maken. Speciaal voor haar 3000 volgers organiseerde ze een fandag, waar niemand kwam opdagen. Ze vertelt in de hartverscheurende video in dikke tranen dat ze op ze gewacht heeft en nog gezocht heeft naar ze. In haar vlog smeekt ze haar volgers om niet tegen haar te liegen.

Vloggertje Alina een ster

Haar vlog is compleet door het dak gegaan en staat op meer dan 3 miljoen views. Haar kanaal is inmiddels gestegen van 3000 naar bijna 280.000 abonnees.

LEES OOK: Is jouw kind klaar voor Instagram en andere social media?

Een stukje uit haar emotionele relaas:

‘Ik ben super verdrietig omdat 20 mensen beloofden te komen, maar er kwam niemand.
Ik heb meer dan een half uur gewacht. Ik heb het hele park doorzocht, maar niks.
Lieg alsjeblieft nooit meer tegen me. Ik ben echt heel, heel erg verdrietig.
Ik verwachtte veel mensen, heb snoepjes gekocht, raadsels gemaakt en prijzen gekocht voor de winnaars.
Ik dacht dat we veel plezier gingen maken, op de foto zouden gaan en mijn vrienden en abonnees zou ontmoeten, maar jullie hebben me zo behandeld.’

Sinds haar vlog viraal gegaan is hebben mensen uit de hele wereld haar hun sympathie gegeven door abonnee te worden en aangegeven naar een volgende ontmoeting te komen.

Bekijk de originele video hier:

Voor de ondertiteling kijk je naar dit filmpje, maar niet vergeten je op Alina’s kanaal hierboven even te abonneren.

Diverse mensen reageren overigens veroordelend naar de ouders van Alina en vinden het gevaarlijk dat zij zomaar een fandag organiseert. Ook zijn er twijfels bij het toestaan van de ouders dat Alina huilt over haar ervaringen via een vlog die voor iedereen te zien is op YouTube. ‘Waar zijn de ouders’, vragen enkelen zich af. Dat vertelt het verhaal niet, maar wij denken dat Alina zich gesterkt voelt door haar honderdduizenden nieuwe abonnees en door een miljoenenpubliek bekeken vlog.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Ah gossie: 10-jarig vloggertje diep verdrietig als niemand op haar fandag komt
Sluiten