Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Body 3 jun 2019

Weg met die nude BH’s! Hier vind je plussize voedingbeha’s waar je je super sexy in voelt

Mooie beha’s vinden in grote cupmaten is tegenwoordig een stuk makkelijker. Verschillende lingeriemerken richten zich op plussize maten en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Het vinden van een mooie plussize voedingsbeha blijkt echter nog wél lastig te zijn. We zitten natuurlijk niet te wachten op een nude netje.

Ook in een voedingsbeha wil jij je va-va-voom voelen want je loopt er tenslotte lange tijd mee rond. Bij deze vijf webshops kun je een prachtige voedingsbeha kopen waar jij je zeker weten sexy én comfy in voelt.

1. Positielingerie.nl

Deze voedingsbeha van Positielingerie.nl kun je vinden onder de naam Voedingsbh Sorbet Lavendel Cake Lingerie. De prijs loopt op naarmate je maat groter wordt en dat varieert van €39,93 tot €54,90. De beha is verkrijgbaar tot en met cupmaat K.
voedingsbeha

2. Shop4mama.nl

Deze beha van Shop4mama.nl kost maar €27,95 dus dat is ook nog eens fijn voor je portemonnee. De beha’s kun je bestellen tot en met cupmaat I.
voedingsbeha

3. Farfallina

Farfallina verkoopt veel mooie voedingbeha’s maar ons oog viel direct op de deze. Hij is vrouwelijk en sexy. De beha kost €52,95 en is verkrijgbaar tot en met maat 105H. Je kunt er voor €19,95 ook de bijpassende string bij bestellen tot en met maat 46.

voedingsbeha
Farfallina Farfallina

4. MamaMea

Ook MamaMea verkoopt voedingbeha’s voor vrouwen met een grote cupmaat. Deze witte kanten beha is verkrijgbaar tot en met cupmaat H en kost €49,90.

voedingsbeha
MamaMea MamaMea.nl

5. Bonprix

Op Bonprix kopen ze ook heel betaalbare voedingbeha’s. Dit mooie kanten exemplaar bijvoorbeeld. Hij kost maar €18,99 en dat is een mooie prijs voor een voedingsbeha. Vaak zijn grote maten beha’s namelijk ontzettend duur.

voedingsbeha
Bonprix Bonprix
Reageer op artikel:
Weg met die nude BH’s! Hier vind je plussize voedingbeha’s waar je je super sexy in voelt
Sluiten