Eva Dusch
Eva Dusch Beauty 29 apr 2016
Leestijd: 2 minuten

Voor de twijfelaars: met deze app kun je tatoeages op jezelf uitproberen

Het zetten van een tatoeage is wel even een ding. En het moet ook je ding zijn. Logisch dat je hevig twijfelt, want terugdraaien is geen pretje. Evenals jarenlange spijt. Gelukkig bestaat er in 2016 zoiets als augmented reality waarmee je een ontwerp op jezelf kan ‘testen’.

En dat is best handig! Want hoe weet je nu écht zeker of het bij je staat? Er is geen paskamer en even iets schetsen met je pen is lang niet zo realistisch. Dat kan anders moet bedenker en CEO Oleksandra Rohachova hebben gedacht, en ze creëerde de speciale app InkHunter, perfect voor degenen die nog een laatste duwtje nodig hebben.

In de ‘bibliotheek’ vind je verschillende tattoos, waaronder populaire afbeeldingen als de zwaluw, veertjes of een mandala. Maar je kunt ook je eigen variant tekenen. Bijvoorbeeld wanneer je een tatoeage wil om de liefde voor je gezin te vieren. Vervolgens kun je deze op jezelf ‘plakken’ en groter of kleiner maken. Je kunt de afbeelding ook opslaan, zo kun je er vaker een blik op werpen of het meenemen naar de tattoo shop.

Er zijn wel twee nadelen: voor tattoos op je rug of schouder zul je iemand om hulp moeten vragen. En de telefoon moet je dicht op de huid houden anders werkt de app niet. Dit betekent dat je de tattoo dus niet van veraf kunt zien.

Zou deze app bij jou de twijfels kunnen wegnemen? Laat het ons weten op Facebook!

Iets voor jou? 30 x tatoeages in de naam der liefde>

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Voor de twijfelaars: met deze app kun je tatoeages op jezelf uitproberen
Sluiten